A&C Solutions en HUMMEL AG vieren jubileum - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
A&C Solutions en HUMMEL AG vieren jubileum
Foto tijdens uitreiking van het Award in Denzlingen (van rechts): Markus Henninger, Vice President Product Line Circular Connectors van HUMMEL AG, Franky Vanlerberghe, Oprichter en Managing Director van A&C Solutions, Jan Van Dijck, Sales Manager A&C Solutions, Bernd Lais, Technical Customer Support, HUMMEL AG.

A&C Solutions en HUMMEL AG vieren jubileum

10 jaar succesverhaal

Het Kempische bedrijf A&C Solutions en Duitse fabrikant van connectoren HUMMEL AG werken al 10 jaar succesvol samen. In korte tijd heeft A&C Solutions zich ontwikkeld van een jonge start-up tot één van de belangrijkste HUMMEL partners op het gebied van connectoren.

Foto in het bedrijfspand van A&C Solutions (van rechts): Franky Vanlerberghe, mede-eigenaar van A&C Solutions, Mark Tilburgs, Inside Sales A&C Solutions, Maarten Voermans, mede-eigenaar van A&C Solutions, Marco Stelleman, Business Development Manager Nederland, Jan Van Dijck, Sales Manager A&C Solutions

Ter gelegenheid van het jubileum overhandigde Markus Henninger, Vice President Product Line Circular Connectors van HUMMEL AG, de oprichter en Managing Director van A&C Solutions, Franky Vanlerberghe, een award voor de buitengewone en dynamische zakelijke ontwikkeling.

Het begon allemaal in 2011 met een aanvraag van Maarten Voermans. “We zochten destijds een partner om ons gamma industriële ronde connectoren uit te breiden. En we waren er zeker van dat we met HUMMEL veel voor onze klanten konden betekenen”, herinnert de co-managing director zich. Er volgde een ontmoeting op een beurs en een bezoek aan de productiefaciliteiten van HUMMEL in Denzlingen en Waldkirch. Onmiddellijk daarna werd de samenwerking beklonken.

Vandaag de dag is A&C Solutions één van de belangrijkste HUMMEL-partners en biedt het zijn klanten connector oplossingen binnen het hele M12 Power tot M40 gamma.. “Uitstekende knowhow, de focus op connectoren en de kennis van de markt zijn de succesfactoren”, meldt Bernd Lais, Technical Customer Support bij HUMMEL AG. Hij voerde de eerste gesprekken met Maarten Voermans in 2011. Op dat moment had A&C Solutions een omzet van ongeveer 750.000 euro, vandaag is dat 7,4 miljoen euro. Maarten Voermans waardeert de hoge productkwaliteit en de uitstekende logistiek. Ook de open en eerlijke samenwerking is voor hem een deel van het geheim van het succes: “Het vertrouwen dat HUMMEL vanaf het begin in ons en ons jonge bedrijf stelde, was zeer te waarderen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.