NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Assortimentsuitbreiding bij Automation24

Assortimentsuitbreiding bij Automation24

De one-stop-shop voor automatiseringstechniek Automation24 heeft het al omvangrijke gamma nog verder uitgebreid. Naast het bestaande programma van meer dan 6.000 voor het grootste deel direct leverbare artikelen, zijn nu ook de producten van Endress+Hauser, Novus, evenals andere fabrikanten uit de procesindustrie hierbij gekomen. 

Van Endress+Hauser biedt Automation24 nu ook transmitters en sensoren voor druk- en temperatuurmeting op het gebied van procestechniek. Diverse opties voor het meten van vulniveaus, niveauschakelaars voor bulkgoederen en vloeistoffen evenals magnetisch-inductieve flowmeters maken het assortiment compleet. Een groot aantal van de apparaten verzenden de verzamelde gegevens via IO-Link of Bluetooth. Ook voor procesbesturing en -bewaking zijn diverse producten beschikbaar voor datalogging en de evaluatie van data. Mochten er vragen zijn over de com­plexe producten of de toepassing, dan biedt Automation24 gespecialiseerd advies van gespecialiseerde ingenieurs. 

Toegangspoort tot de wereld van processen

De nieuwe reeks procesinstrumentatie van Endress+Hauser is een toegangspoort tot de wereld van processen voor Automation24. “Tot nu toe hebben we ons alleen gericht op fabrieksautomatisering. Veel van onze bestaande en potentiële nieuwe klanten hebben behoefte aan fabrieks- en procesautomatisering, daarom spelen we gerichter in op hun behoefte door ons assortiment uit te breiden”, zegt Thorsten Schulze, die als zaakvoerder verantwoordelijk is voor het assortimentsbeheer. “Daarom bieden we naast de artikelen die op voorraad zijn ook de mogelijkheid om individueel geconfigureerde oplossingen te bouwen die zijn afgestemd op de fabrieksomstandigheden.” Op Automation24.be kunnen geïnteresseerden uit de maakindustrie het nieuwe assortiment met de bijbehorende subcategorieën en accessoires voor de respectievelijke segmenten vinden onder de categorie ‘Procesinstrumentatie’. Alle producten voor de voedingsindustrie staan ​​ook vermeld onder de volgende link: https://www.automation24.be/nl/automatiseringstechniek-levensmiddelen-industrie

‘Meten. Bewaken. Registreren’ 

Naast Endres+Hauser heeft Automation24 ook de producten van de Braziliaanse fabrikant NOVUS Automation, de expert voor ‘Meten. Bewaken. Registreren’ in het programma opgenomen. Met NOVUS Automation worden aan het al breed opgestelde assortiment van Automation24 een scala aan producten, bijvoorbeeld op het gebied van gegevensverzameling, -registratie, temperatuur- en procesregeling en signaaloverdracht toegevoegd. Het portfolio omvat robuuste hydrostatische druktransmitters met piëzoresistieve membranen voor continue niveau­bewaking in putten, reservoirs, rivieren, tanks en boorgaten. Ook op het gebied DIN-rail- en koptransmitters, compacte temperatuurtransmitters die signalen van Pt100 en/of Pt1000 omzetten in stroom of spanningssignalen deze zijn geschikt voor beperkte ruimtes. Hiertoe behoren ook flexibele universele temperatuurkoptransmitters voor talrijke thermokoppel- en sensortypes voor diverse thermoelementen en RTD-sensoren. Deze worden gebruikt om meetwaarden in uiteenlopende industriële toepassingen eenvoudig, snel en nauwkeurig te bepalen en verwerken. Ook de diverse data loggers voor het vastleggen en visualiseren van alle mogelijke procesvariabelen, ondermeer de meerkanaals-dataloggers uit de FieldLogger serie met acht analoge ingangen en LogBox datalogger met drie analoge uitgangen en extra Bluetooth- en WiFi-functies. Op het gebied van procesdisplays heeft NOVUS Automation universele procesdisplays voor dynamische weergave van proceswaarden van Pt100-sensoren, verschillende types thermokoppels en analoge signalen, evenals flowdisplays voor het weergeven van actuele meet- en totaalwaarden. Meerdere metingen zoals druk, differentiaaldruk, debiet, pH, temperatuur of bewegingen kunnen met de lusgevoede procesweergave LoopView-N – 8817000200 worden weergegeven.

Van sensor tot schakelkast

Automation24 GmbH is een speciale internet-shop voor automatiseringstechniek. Het complete assortiment omvat meer dan 6.000 artikelen die met ‘van sensor tot schakelkast’ het complete gebied van de automatiseringstechniek afdekken. Alle producten zijn bij Automation24 voor kleine hoeveelheden vanaf het eerste stuk verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.