NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Business Unit Manager gezocht voor nieuwe vestiging MA-IT in België!

Business Unit Manager gezocht voor nieuwe vestiging MA-IT in België!

MA-IT is een toonaangevende IA-dienstverlener in Nederland en breidt nu uit naar België in de omgeving Antwerpen. Na de succesvolle opening van vijf vestigingen in Nederland, zijn we nu op zoek naar een ambitieuze Business Unit Manager om ons te helpen de Belgische markt te veroveren.

MA-IT kent een platte informele cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar alles goed geregeld is. We bieden een hoop zelfstandige verantwoordelijkheid zodat jij met eigen initiatief het verschil kunt maken voor jouw nieuwe vestiging. We staan in de markt bekend als kennis leverancier van het hoogste niveau. Dat doen we, door ruime opleidingsmogelijkheden te bieden. Dit geldt niet alleen voor onze engineers, maar ook voor ons management.

Dit is wat je gaat doen

We adviseren over software- en hardware projecten in de industriële automatisering en voeren deze projecten vaak ook uit. Bij MA-IT hebben we allerlei engineers; van getalenteerde junioren tot doorgewinterde consultants. MA-IT en haar engineers blijven groeien. Dit bereiken we door engineers te waarderen en ontwikkeling in groei te stimuleren.

Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van onze nieuwe vestiging in België. Je werkt nauw samen met ons Nederlandse managementteam om onze strategie en doelstellingen te vertalen naar de Belgische markt en onze klanten daar te bedienen. Je bent een ervaren en hands-on leider die het team motiveert en inspireert om de beste oplossingen te bieden aan onze klanten.

MA-IT is al 12 jaar werkzaam binnen de industriële automatisering en IT. In deze periode hebben wij meer dan 700 verschillende opdrachtgevers in bijna alle sectoren geholpen in projecten met maatwerkoplossingen van het hoogste niveau.

Als Business Unit Manager ben je de belangrijkste spil tussen directie, werkvloer en opdrachtgevers. Jij draagt zorg voor het behalen van de kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen, conform de opgestelde plannen. Tevens ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van de Unit en het uitbouwen hiervan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.