Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Productinformatie

Compacte Besturing met de DC Motor Module SR011

s-dias-sr011-motor

26 maart 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Met de SR-011, heeft de gebruiker een compacte motion control-oplossing voor nauwkeurige besturing van gelijkstroommotoren. De compacte S-DIAS module heeft een geïntegreerde remchopper, een schakelbare incrementele encoder, twee enable inputs en een digitale output. Met deze speciale DC-motor module kunnen eenvoudige besturingstaken met lage vereisten, evenals high-end positionering vergelijkbaar met servo assen, snel en precies worden uitgevoerd.

De DC Motor module is ontworpen voor gelijkstroom borstelmotoren met een stroomsterkte van 5 tot maximaal 15 A piekstroom, 15-55 V voedingsspanning en een PWM spanningssturing of spanningsregelaar frequentie van 32 kHz. De gebruikte modi worden PWM-gestuurd, stroomsterkte en snelheidsregeling via IxR compensatie, evenals snelheid en positie besturing met behulp van een incrementele encoder.

De feedback positie wordt gegeven via de incrementele encoder input met een 16-bit resolutie teller en schakelbare RS422 / TTL-signalen. Een geïntegreerde remchopper biedt de mogelijkheid om een externe remweerstand aan te sluiten.

De veiligheidsfunctie “Saft torque off”, overeenkomstig EN 61000-6-2, is geïmplementeerd via de twee enable inputs (+ 24 V/3.2 mA/0.5 MS). De digitale kortsluit vaste uitgang (+ 24 V/0,5 A), kan worden gebruikt voor de rembesturing of andere schakelvereisten in de applicatie.

Dimensies SR 011: 12,5 x 104 x 72 mm (B x H x D)

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details