NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
CONTINUE DOORONTWIKKELING VAN SSR-TECHNOLOGIE ZORGT VOOR NIEUW ORGELPUNT

CONTINUE DOORONTWIKKELING VAN SSR-TECHNOLOGIE ZORGT VOOR NIEUW ORGELPUNT

De automatisering is één van de meest evolutieve van alle bedrijfstakken, wat zich in de dynamiek van zowel de hard-als software laat voelen. Zo verhuist bijvoorbeeld steeds meer intelligentie rechtstreeks naar de stuur-en regelcomponenten. Die evolutie vergt wel een politiek van constant onderzoek en doorontwikkeling. Gefran is ruim 50 jaar specialist ter zake, en pakt nu uit met de eerste ultracompacte Solid State Relay die met IO-link technologie werd uitgerust.

Primeur binnen de SSR-technologie

Gefran breidde recent het assortiment uit met een nieuwe Solid State Relais die technologisch gezien zijn gelijke niet kent. De release van deze SSR komt neer op een wereldwijde primeur. Zijn GRP-H ultracompacte Solid State Relay is met name de enige die een  IO-link technologie ingebouwd kreeg.

De component is zo verkrijgbaar in een serie stroomvarianten , gaande van 15A tot maar liefst 120A. Bovendien beschikt de SSR over heel wat handige functionaliteiten zoals Power Fault diagnose met Heater Break alarm alsook aansturing in verschillende schakelmodi (ZC, BF, HSC, PA).

Dankzij de “smart & easy” configuratie via NFC en de mobiele app, kan data nu nog sneller gemonitord worden.
De App maakt het namelijk mogelijk de configuratie van de SSR uit te lezen, aan te passen en terug te uploaden naar de GRP-H, waardoor configuratiekabels en dito software op een PC niet langer hoeven.

Een ander bijkomend  voordeel is dat dezelfde configuratie zeer snel op verschillende GRP-H modules kan geïnstalleerd worden. De introductie van deze GRP-H productlijn is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van  Gefran’s Solid State Relay aanbod. Het is een extra bevestiging dat het bedrijf een referentiespeler is in de markt van de industriële automatisering

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.