Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

Cursus volgen waar en wanneer je wil met Web Based Training van Pilz Academy

Academy_online_training_main_pic-desktop-Pilz[3]

23 februari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Met de Web Based Training van Pilz Academy kan je nu een interactief webinar volgen wanneer het jou uitkomt. De bestsellercursus ‘Machinery Directive incorporating CE Marking’ is de eerste zelfstudie cursus die beschikbaar is op het nieuwe e-learning platform. Ook andere cursussen die zich lenen voor deze zelfstudie formule zullen in de toekomst toegevoegd worden.

Cursus CE markering en machinerichtlijn

De cursus Machinery Directive incorporating CE marking is de eerste cursus beschikbaar als Web Based Training. Deze opleiding geeft een gedetailleerd inzicht van de belangrijkste Europese richtlijnen met betrekking tot CE-markering en in het bijzonder de machinerichtlijn. In de opleiding komen alle stappen van het CE-markeringsproces aan bod en leer je hoe je een CE-dossier kan opstellen.

Studeren wanneer het jou uitkomt

De e-learning of Web Based Training bestaat uit een vooraf opgenomen presentatie (video) met voice over door de trainer. De inhoud van de cursus is identiek aan de ‘gewone’ klassikale cursus, maar dan opgedeeld in enkele modules die telkens worden afgesloten met een oefening. Helemaal op het einde van de cursus, krijgt de cursist één grote oefening over de volledige cursusinhoud. Verder is de cursus nog aangevuld met begeleidende documenten en links naar nuttige informatie. Daarenboven krijgt de cursist ook nog de mogelijkheid om zijn vragen live te stellen aan de trainer tijdens een Q&A-sessie nadat hij de cursus heeft afgerond.

Een Web Based Training werkt dus zoals een live webinar, maar dan op voorhand opgenomen én verrijkt met ondersteunende documenten en opdrachten. 

Voordelen van Web Based Training van Pilz Belgium:

 • Je bekijkt de opleiding waar en wanneer je wil
 • Je pauzeert en kijkt verder, wanneer het jou uitkomt
 • Je krijgt dezelfde content als de klassikale training
 • Je geniet van de hoge kwaliteit en expertise van Pilz
 • Je kan nadien live vragen stellen aan de trainer

Wil je meteen aan de slag? 

Registreer vandaag nog voor de opleiding Web Based Training Machinery Directive incorporating CE marking op de Pilz website: https://www.pilz.com/nl-BE/trainings/articles/073521  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details