Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Control & Network

DE NIEUWE GEFRAN GRS-H, ultra-compacte solid state relais sterk in zijn eenvoud

Naamloos-1

2 september 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De GRS-H is de nieuwste telg in de solid state relais familie. Zijn grootste troeven zijn : compact design, geïntegreerde procescontrole en eenvoud.

De compacte afmetingen, vooral in de breedte, vergemakkelijken de installatie in de kasten. Door het nauwkeurige en efficiënte ontwerp kunnen meerdere GRS-H-relais dicht bij elkaar geïnstalleerd worden.

De geïntegreerde diagnostiek werkt bovendien perfect in synergie met de Gefran temperatuurregelaars. Zo heeft de GRS-H-serie een alarm voor te hoge temperatuur en belastingonderbreking. Deze functies garanderen een maximale productie-efficiëntie en zijn beschikbaar voor alle modellen.

De GRS-H is beschikbaar in modellen vanaf de kleinste stromen, tot 120A, waarbij de modellen vanaf 90A beschikken over een koelventilator die rechtstreeks door de module kan gevoed worden, zonder dat hiervoor extra bekabeling nodig is. Zo wordt de ventilator alleen geactiveerd bij te hoge temperaturen. Dit zorgt uiteindelijk voor een langere gemiddelde levensduur en minder onderhoud van de solid state relais. Bovendien zorgt de nieuwe push-in connectie voor een snellere installatietijd.

Het digitaal stuursignaal van 6…32 Vdc of 20…260 Vac/dc maken van de GRS-H een veelzijdig inzetbare component.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details