DE NIEUWE GEFRAN GRS-H, ultra-compacte solid state relais sterk in zijn eenvoud

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
DE NIEUWE GEFRAN GRS-H, ultra-compacte solid state relais sterk in zijn eenvoud

DE NIEUWE GEFRAN GRS-H, ultra-compacte solid state relais sterk in zijn eenvoud

De GRS-H is de nieuwste telg in de solid state relais familie. Zijn grootste troeven zijn : compact design, geïntegreerde procescontrole en eenvoud.

De compacte afmetingen, vooral in de breedte, vergemakkelijken de installatie in de kasten. Door het nauwkeurige en efficiënte ontwerp kunnen meerdere GRS-H-relais dicht bij elkaar geïnstalleerd worden.

De geïntegreerde diagnostiek werkt bovendien perfect in synergie met de Gefran temperatuurregelaars. Zo heeft de GRS-H-serie een alarm voor te hoge temperatuur en belastingonderbreking. Deze functies garanderen een maximale productie-efficiëntie en zijn beschikbaar voor alle modellen.

De GRS-H is beschikbaar in modellen vanaf de kleinste stromen, tot 120A, waarbij de modellen vanaf 90A beschikken over een koelventilator die rechtstreeks door de module kan gevoed worden, zonder dat hiervoor extra bekabeling nodig is. Zo wordt de ventilator alleen geactiveerd bij te hoge temperaturen. Dit zorgt uiteindelijk voor een langere gemiddelde levensduur en minder onderhoud van de solid state relais. Bovendien zorgt de nieuwe push-in connectie voor een snellere installatietijd.

Het digitaal stuursignaal van 6…32 Vdc of 20…260 Vac/dc maken van de GRS-H een veelzijdig inzetbare component.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.