NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
De nieuwe WERMA catalogus is er! Uitgebreide informatie over ons complete assortiment

De nieuwe WERMA catalogus is er! Uitgebreide informatie over ons complete assortiment

Nieuw, informatief en nog duidelijker: onze nieuwe WERMA catalogus 2020/2021 is nu beschikbaar! Ontdek op meer dan 270 pagina’s innovatieve producten en intelligente oplossingen, die processen veilig maken en efficiënt laten werken. Bovendien zit onze nieuwe catalogus boordevol nuttige achtergrondinformatie, handige hulpmiddelen, informatieve overzichtspagina’s en onze praktische Quick Finders, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om onmiddellijk naar het product te gaan waar u naar op zoek bent.

Het juiste product in één oogopslag

Welke sirene heb ik nodig voor welk omgevingsvolume? Is het LED-licht dat ik wil ook verkrijgbaar in combinatie met een sirene? Hoe kan ik mijn signaaltoren upgraden naar een systeem voor machinemonitoring en dataverzameling? Hoe kan ik handmatige werkstations integreren met een call-for-action functie in mijn netwerksysteem? Een reeks nuttige hulpmiddelen in de nieuwe WERMA-catalogus, biedt de antwoorden op deze en nog veel meer vragen om zo tot het juiste product te komen. Aan het begin van elke productfamilie vindt de lezer bijvoorbeeld een inleidende overzichtspagina met de voordelen van het betreffende product, typische toepassingsgebieden of mogelijke installatietypes.

Duidelijke paginalay-out, nuttige achtergrondinformatie en veel handige hulpmiddelen voor het kiezen van producten - dit zijn de hoogtepunten van de nieuwe catalogus.

Duidelijke paginalay-out, nuttige achtergrondinformatie en veel handige hulpmiddelen voor het kiezen van producten – dit zijn de hoogtepunten van de nieuwe catalogus.

 

Signaalindex – hoe luid en helder is het product eigenlijk?

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken het juiste product te kiezen, worden de producten in de WERMA-catalogus geëvalueerd met een ‘signaalindex’. Dit is afgeleid van het meten van de respectieve producten en houdt ook rekening met subjectieve signaleringseffecten. Dit komt omdat fysieke parameters alleen al in beperkte mate kunnen worden vergeleken. Bewegend licht wordt bijvoorbeeld sterker waargenomen dan statisch licht en bepaalde toonreeksen trekken meer aandacht dan andere tonen. De signaalindex maakt het voor de klant heel eenvoudig om het ideale product voor hun toepassing te kiezen.

Bestel of blader online – de keuze is aan u

We nemen milieu en duurzaamheid zeer serieus. Daarom kan u onze nieuwe catalogus online doorbladeren op www.werma.com. Heb je de WERMA-catalogus toch liever op papier? Geen probleem! Vraag uw persoonlijke exemplaar aan via info@wermabenelux.com.

Via onze website kunt u snel en eenvoudig alle producten uit onze WERMA-catalogus bestellen. Hier kunt u ook onze gebruiksvriendelijke configurators gebruiken, waarmee u snel uw individuele signaaltorens, verkeerslichten of optische signalisatie samenstelt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.