NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
(Digitale) RGB/RGBW-ledstrips via ASi-5 eenvoudig en voordelig aansturen

(Digitale) RGB/RGBW-ledstrips via ASi-5 eenvoudig en voordelig aansturen

Met onze nieuwe actieve verdelers ASi-5 BWU4083 en BWU4101 zijn nagenoeg alle gangbare (digitale) ledstrips probleemloos aan te sturen – dankzij de aparte profielen voor RGB en RGBW en de intuïtieve configuratie via de cyclische data. Een bijkomend voordeel: Door de modulaire techniek zijn de ledstrips flexibel aan te sluiten; de ledstrips worden via AUX gevoed.

Voordelen van de RGB/RGBW-ledstripmodules via ASi-5

  • Flexibel inzetbaar – Onze ledstripmodules zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ze zijn compatibel met nagenoeg alle gangbare ledstrips en zijn flexibel qua aansluitmogelijkheden.
  • Eenvoudig te parametriseren – RGB en RGBW zijn naar keuze als ASi-5-profiel te configureren. De strips worden gewoon via de cyclische data aangestuurd.
  • Talloze configuratiemogelijkheden – Naargelang de ledstripmodule zijn er tot 4,2 miljoen kleuren en verschillende instelopties beschikbaar, zoals knipper- of looplicht
  • Beproefde ASi-voordelen – Tot 70 procent lagere bedradingskosten ten opzichte van oplossingen met ronde kabels, uiterst eenvoudige installatie door de priktechniek en een grote keuzevrijheid bij de topologie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.