NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Eén systeem voor vele toepassingen

Eén systeem voor vele toepassingen

Naast zijn extreem kleine behuizing, functioneert hij als een traditioneel handmatig purge systeem of een geavanceerd automatisch systeem. De Bebco EPS® 7500 serie bestaat uit een besturingseenheid, een ontluchter voor de bescherming van de behuizing en een manueel of automatisch verdeelstuk. Het systeem zuivert een standaardbehuizing van gevaarlijk gas of stof om de positieve druk te handhaven. Het giswerk van traditionele purge systemen is achterwege gelaten. Het heeft (4) geconfigureerde drukpunten in vijf selecteerbare programma’s, wat een gemakkelijke en snelle implementatie garandeert – zonder dat technische expertise vereist is.

Vereenvoudigde bediening en wereldwijde goedkeuringen

Het grote touchdisplay met meerdere functies vergemakkelijkt de installatie en geeft gebruikers toegang tot de belangrijkste parameters. Naast het display zijn er status-LED’s die de bediening vereenvoudigen en zichtbaar zijn tot op een afstand van 15 meter, zodat gebruikers de status kunnen bepalen zonder naar de behuizing te hoeven gaan. Een groter temperatuurbereik in combinatie met een robuuste, corrosiebestendige behuizing geeft gebruikers nog meer flexibiliteit.

Het universele ontwerp van de 7500 is UL-genoteerd, en hij heeft wereldwijde goedkeuringen voor ATEX en IECEx, waardoor hij gemakkelijk wereldwijd kan worden geïnstalleerd en gebruikt.

7500 highlights

  • Ontworpen voor beschermingvan klasse I or II/Div. 2 en zone 2/22
  • Werkt met standaardbehuizingen
  • Controleert voortdurend de condities van de behuizing en maakt automatisch aanpassingen
  • Groot touchscreen display met LEDs voor eenvoudige bediening en visuele indicatie
  • Configureerbaar uitgangsalarm voor betrouwbare bescherming
  • Uiterst compacte behuizing
  • Uit voorraad leverbaar en goedkoper dan de concurrentie
  • Universele voeding, AC/DC beperkt de verwarring van het kiezen van de juiste eenheid

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.