Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Motion, Gears & Drives

FAULHABER DRIVE CALCULATOR

header_dff22050
FAULHABER Drive Calculator © FAULHABER

13 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

EEN HANDIGE TOOL VOOR IEDERE ONTWIKKELAAR

FAULHABER Drive Calculator is de perfecte tool voor ontwikkelaars om razendsnel een geschikt aandrijfsysteem te vinden voor een specifieke toepassing. Het werkt gebruiksvriendelijk en doelgericht: de moderne en duidelijke interface is ontworpen voor optimale bruikbaarheid, en de handige tooltips geven waardevolle, gedetailleerde informatie.

Om snellere berekeningen te leveren gebruikt het programma algemene voorinstellingen met veel gebruikte gemiddelde waarden. Natuurlijk kunt u alle standaard instellingen aanpassen aan uw individuele behoeften, bijvoorbeeld om rekening te houden met de omgevingstemperatuur, de voedingsspanning of de beschikbare inbouwruimte.

FAULHABER Screen Drive Calculator © FAULHABER

Vervolgens biedt de tool een lijst met de geschikte opties, die u met krachtige filters kunt bewerken om de resultaten te verfijnen. Met de FAULHABER Drive Calculator kunt u zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi berekenen.

Een detailpagina voor ieder aandrijfsysteem geeft de berekende thermische waarden, karakteristieken en alle andere belangrijke gegevens. Het unieke aan de tool: de gebruiker kan de waarden direct aanpassen voor een herberekening, die onmiddellijk beschikbaar is. Aanvullend op de berekening worden ook geschikte besturingen weergegeven om het aandrijfsysteem compleet te maken. Uiteindelijk kunt u de geselecteerde oplossingen downloaden als PDF of ze direct online aanvragen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details