NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
FAULHABER Drive Calculator © FAULHABER

FAULHABER DRIVE CALCULATOR

EEN HANDIGE TOOL VOOR IEDERE ONTWIKKELAAR

FAULHABER Drive Calculator is de perfecte tool voor ontwikkelaars om razendsnel een geschikt aandrijfsysteem te vinden voor een specifieke toepassing. Het werkt gebruiksvriendelijk en doelgericht: de moderne en duidelijke interface is ontworpen voor optimale bruikbaarheid, en de handige tooltips geven waardevolle, gedetailleerde informatie.

Om snellere berekeningen te leveren gebruikt het programma algemene voorinstellingen met veel gebruikte gemiddelde waarden. Natuurlijk kunt u alle standaard instellingen aanpassen aan uw individuele behoeften, bijvoorbeeld om rekening te houden met de omgevingstemperatuur, de voedingsspanning of de beschikbare inbouwruimte.

FAULHABER Screen Drive Calculator © FAULHABER

Vervolgens biedt de tool een lijst met de geschikte opties, die u met krachtige filters kunt bewerken om de resultaten te verfijnen. Met de FAULHABER Drive Calculator kunt u zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi berekenen.

Een detailpagina voor ieder aandrijfsysteem geeft de berekende thermische waarden, karakteristieken en alle andere belangrijke gegevens. Het unieke aan de tool: de gebruiker kan de waarden direct aanpassen voor een herberekening, die onmiddellijk beschikbaar is. Aanvullend op de berekening worden ook geschikte besturingen weergegeven om het aandrijfsysteem compleet te maken. Uiteindelijk kunt u de geselecteerde oplossingen downloaden als PDF of ze direct online aanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.