Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

Focus op toonaangevende industriebeurzen : NORD DRIVESYSTEMS niet aanwezig op de Hannover Messe 2022

8 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vanwege de pandemie is de Hannover Messe 2022 uitgesteld tot het midden van dit jaar. Voor NORD DRIVESYSTEMS leidt dit tot conflicterende data met andere vakbeurzen, waardoor deelname aan de Hannover Messe helaas niet mogelijk is.

Net als in voorgaande jaren heeft de wereldwijde coronapandemie veel plannen voor 2022 gedwarsboomd en het tot nu toe vaste beursschema overhoop gehaald. Een van de gevolgen hiervan is dat de Hannover Messe is uitgesteld en nu plaatsvindt van 30 mei tot 2 juni 2022. Dit leidt tot conflicten met de data van andere belangrijke industriebeurzen. NORD DRIVESYSTEMS heeft daarom met tegenzin besloten om niet als exposant deel te nemen aan deze belangrijke internationale industriële showcase. NORD DRIVESYSTEMS zal echter wel als exposant aanwezig zijn op de eerder, op dezelfde datum geplande industriebeurzen: de LogiMAT in Stuttgart en de IFAT in München. Hier zal het bedrijf de nieuwe high-efficiency serie en de MAXXDRIVE industriële reductoren presenteren.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details