NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
High End Relatieve vochtigheid en temperatuur transmitter voor veeleisende proces condities. De EE310 met Ethernet connectie.

High End Relatieve vochtigheid en temperatuur transmitter voor veeleisende proces condities. De EE310 met Ethernet connectie.

De EE310, de opvolger van de populaire EE31 industriële relatieve vochtopnemer is verder geoptimaliseerd voor veeleisend proces omstandigheden.
Naast de uiterst nauwkeurige meting van relatieve vochtigheid en temperatuur calculeert de transmitter ook alle afgeleide paramaters zoals ; Dauwpunt, Absolute vochtigheid, Mixing ratio etc.
In de EE310 serie zijn verschillende modellen opgenomen voor wand montage, kanaal montage en modellen voor hoge temperaturen en hoge druk omstandigheden.
De robuuste behuizing is ontworpen voor eenvoudige montage en onderhoud.

De meetwaarden kunnen worden aangesloten op randapparatuur door middel van twee analoge uitgangen en/of een digitale Modbus RTU uitgang.

Optioneel is een fraai grafisch kleuren scherm beschikbaar waarmee optimaal gebruik kan worden gemaakt van de datalogging mogelijkheden van de EE310.
Met behulp van de bijgeleverde configuratie software kan de gebruiker alle gewenste instellingen zelf eenvoudig configureren (via een USB interface).

Voor meer informatie

CaTeC b.v.
Turfschipper 114
2292 JB  Wateringen
0174 272330
info@catec.nl
www.catec.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.