NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
HMS Networks presenteert nieuwe Ewon remote connectiviteitsoplossingen waar hardware en software elkaar ontmoeten
Ewon i4connected

HMS Networks presenteert nieuwe Ewon remote connectiviteitsoplossingen waar hardware en software elkaar ontmoeten

Vanaf 17 april versterkt HMS Networks zijn remote connectiviteitsoplossingen met de presentatie van de onlangs overgenomen softwareoplossingen WEBfactory i4connected en i4scada onder het Ewon® merk. Het nieuwe aanbod biedt machinebouwers en hun klanten een end-to-end IIoT oplossing die data van machines verzamelt en presenteert in een gebruiksvriendelijke webinterface.

Het Ewon aanbod van HMS Networks omvat ’s werelds meest gebruikte oplossingen voor remote machineconnectiviteit, die veilige toegang tot machines op afstand mogelijk maakt, evenals dataverzameling voor proactief en efficiënt onderhoud van machines.

Met de nieuwe i4 softwareoplossingen kunnen machinebouwers en hun klanten data van aangesloten machines visualiseren in een webinterface, waardoor besluitvorming, controle en service kunnen worden verbeterd en het risico van kostbare machine- en systeemuitval wordt geminimaliseerd.

Hoe werkt het?

Zodra een Ewon gateway – Flexy of Netbiter – op een machine is geïnstalleerd, kan de Ewon i4connected software aan de slag. i4connected verzamelt data van Ewon gateways en presenteert deze aan de gebruiker in een eenvoudig te begrijpen grafische gebruikersinterface. Complexe industriële processen worden daarbij op toegankelijke wijze weergegeven, zodat de gebruiker fabrieken, gebouwen, machines, apparaten en sensoren veilig kan verbinden en data kan opvragen. In i4connected kunnen de data in real time worden gevisualiseerd en geanalyseerd, zodat de gebruiker op data gebaseerde beslissingen kan nemen en predictief onderhoud kan uitvoeren.

Met Ewon i4scada profiteren fabriekseigenaren en system integrators bovendien van een volledig webgebaseerde SCADA software waarmee de efficiëntie van complexe industriële processen real-time op locatie kan worden verbeterd. i4scada maakt op data gebaseerde beslissingen mogelijk voor een betere productiviteit en kostenoptimalisatie.

 “Deze geïntegreerde aanpak combineert onze succesvolle Ewon gateways Flexy en Netbiter met de geavanceerde i4connected software. Machinebouwers en hun klanten zullen makkelijk waardevolle data van hun machines kunnen ontsluiten en benutten voor het verbeteren van de operationele efficiency en voor het verlagen van de kosten. HMS staat voor ´Hardware Meets Software´ en deze integratie is daar het perfecte bewijs van,” aldus Alexander Hess, General Manager van HMS Networks’ Business Unit Ewon.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.