IO-Link via modulair principe - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IO-Link via modulair principe
De procesdataparser-functie maakt afzonderlijke componenten van de procesdata gemakkelijk toegankelijk.

IO-Link via modulair principe

Met hun IO-Link functiemodules introduceren de Sensor People van Leuze een krachtig hulpmiddel voor fabrikanten en operators: het maakt de integratie van IO-Link apparaat gegevens in PLC-programma’s aanzienlijk eenvoudiger. Gebruikers kunnen de functiemodules eenvoudig en snel in het besturingsprogramma overdragen. Gangbare besturingssystemen van fabrikanten als Siemens, Beckhoff en Rockwell Automation worden ondersteund. De innovatieve modulaire aanpak maakt het lezen en schrijven van parameters aanzienlijk eenvoudiger. De functieblokken kunnen gratis worden gedownload voor alle IO-Link producten van Leuze.

Tijdsbesparing doordat datatypes, parameterindices en procesdatastructuren reeds in de functiemodules zijn opgenomen.

Snelle en betrouwbare integratie

Elke functiemodule is afgestemd op een IO-Link-sensor van Leuze. De softwarematige modules besparen de gebruikers tijd. Het is niet meer nodig om tijd te verliezen met het zoeken naar datatypes, parameterindexen en procesdatastructuren. Ook worden mogelijke fouten bij de integratie van IO-Link apparaat gegevens voorkomen. Gebruikers kunnen zelfs diagnostische gegevens verkrijgen terwijl het proces loopt en deze gebruiken voor optimalisaties. Afzonderlijke componenten van de procesdata zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de procesdataparser-functie.

Formaat- en receptwissel tijdens bedrijf

Een ander voordeel voor gebruikers is de formaat- en receptwissel tijdens bedrijf: Recepten die in de PLC zijn opgeslagen, kunnen door het besturingsprogramma eenvoudig in de sensor worden gewisseld terwijl het proces in gang is.

Gratis downloaden

Leuze biedt de IO-Link functieblokken als gratis download aan. Meer informatie vindt u op www.leuze.com/io-link-fb.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.