Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

IoT-gebaseerde oplossing voor machinedata en productiviteitsverhoging

facts-kopieren

28 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Data is goud waard. Maar hoe haal je de juiste gegevens uit je productie en verwerk je ze tot bruikbare informatie? Inimco heeft de oplossing in huis. Met zijn IoT- en cloudoplossing Inimco.facts beschikt u altijd en overal over de nodige informatie over uw machines en productiviteit.

Zicht op de juiste data met de juiste context is alles, zowel voor het productiebedrijf dat de efficiëntie wil verhogen, als de machinebouwer die datagedreven diensten wil aanbieden.  De uitdaging is echter dat deze data verspreid is, moeilijk te standaardiseren valt en heel wat technische kennis vraagt om bij elkaar te brengen. Dit resulteert heel vaak in langdure trial-and-error projecten.

Altijd en overal de juiste informatie

Met Inimco.facts Standard kan je meteen beginnen: Inimco’s IoT- en cloud-gebaseerde retrofit oplossing, die als SaaS-applicatie binnen de veilige en schaalbare MS Azure cloud omgeving draait, verzamelt essentiële data en biedt een live portal voor remote monitoring en statusrapportering zodat u altijd en overal de nodige informatie hebt over uw machines en productiviteit. Verder biedt Inimco.facts de mogelijkheid om gede­tail­leerde analyses en rapporteringen te doen over verschillende tijdstippen, machines, fabrieken of klanten.

Alle mogelijkheden tot maatwerk

Wenst u meer maatwerk?  Dan bieden we met Inimco.facts Enterprise een projectaccelerator aan die binnen uw eigen MS Azure omgeving draait, met dezelfde functionaliteit als Standard, maar met alle mogelijkheden tot maatwerk en verdere integraties.  Als Microsoft Gold partner en Cloud Solution Provider heeft Inimco alle middelen in huis om u hierin volledig te ondersteunen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details