Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Productinformatie

Ixxat CAN@net NT en CANbridge serie uitgebreid

26 mei 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Met het nieuwe Service Pack 2 (SP2) breidt HMS Networks de functionaliteit van de Ixxat® CAN@net NT en CANbridge NT serie uit. Gebruikers kunnen nu smart, event-gestuurde netwerkacties en veelzijdige bi-directionele MQTT-messaging toevoegen aan cloudapplicaties. De nieuwe hardware CAN@net NT 100 is een aanvulling van de CAN@net NT serie met nieuwe netwerkconnectiviteit.

De Ixxat® CAN@net NT en CANbridge NT productfamilies maken smart en naadloze CAN-gebaseerde netwerken op locatie en op afstand mogelijk. Met CANbridge NT kunnen maximaal vier CAN- en CAN-FD-netwerken eenvoudig worden gekoppeld met behulp van filter- en vertaalregels. De netwerkbekabeling kan worden vereenvoudigd door middel van boom- en stertopologieën en alle aangesloten segmenten zijn beschermd dankzij elektrisch geïsoleerde bus interfaces. Alle CAN@net NT producten zijn voorzien van een extra Ethernet interface, waardoor zeer gedistribueerde netwerken mogelijk zijn door het koppelen van tot vier CAN@net NT apparaten met behulp van Ethernet. Verder maken CAN@net NT producten toegang op afstand mogelijk tot CAN- en CAN-FD netwerken via Ethernet en PC.

Nieuwe SP2-functionaliteit zorgt voor versterking van de CAN@net NT en CANbridge serie

Het nieuwe Service Pack 2 introduceert verbeterde ‘Action Rules’-programmering voor een flexibele definitie en uitvoering van events en acties voor alle CAN@net NT en CANbridge producten. Op basis van LUA scriptprocessing kunnen deze door de gebruiker gedefinieerde acties worden geactiveerd op bijvoorbeeld vooraf gedefinieerde berichtinhoud of statusinformatie.

De Ethernet interface van de CAN@net NT serie maakt directe cloud connectiviteit mogelijk via het geïmplementeerde MQTT protocol. In SP2 wordt bi-directionele MQTT messaging geïntroduceerd. Naast het verzenden van bijvoorbeeld alarmen en statusinformatie naar mobiele apparaten, kunnen nu dus ook berichten uit de cloud worden ontvangen voor LUA script gebaseerde voorbewerking, plausibiliteitscontrole en verzending naar de CAN-bus.

CAN@net NT 100 – nieuwe connectiviteit

HMS introduceert verder nieuwe hardware – CAN@net NT 100 – die een D-Sub 9 netwerkaansluiting voor CAN/CAN-FD netwerkconnectiviteit biedt als aanvulling op bestaande CAN@net NT 200 en 420 producten die beide voorzien zijn van schroefaansluitingen. De CAN@net NT 100 is een directe opvolger van de oudere CAN@net II, wat betekent dat klanten geïnstalleerde CAN@net II units in hun bestaande systemen kunnen vervangen door CANnet 100 NT en kunnen profiteren van alle nieuwe functionaliteit die in SP2 wordt geboden.

Meer informatie over de nieuwe Service Pack 2-functionaliteit en over CAN@net NT 100 vindt u op www.ixxat.com/bridges.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details