Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

Leer nu de basics én nieuwste mogelijkheden met de Siemens 3SK2-veiligheidsrelais

25 februari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Wilt u de basis van onze veiligheidsrelais SIRIUS 3SK2 onder de knie krijgen? Gouden tip: volg onze zopas vernieuwde online training, helemaal gratis. Die omvat nu ook de nieuwe mogelijkheden van de SIRIUS SIM 3SK2-simulator en Safety ES in TIA Portal.

 Tijdens deze gratis online training leert u in een notendop hoe u beveiligt met SIRIUS 3SK2. Hoe gaat u met de veiligheidsrelais aan de slag? In welke toepassingen kunt u die zoal gebruiken? Hoe werkt het modulaire 3SK-systeem? Welke ondersteuning geniet u, en welke nuttige data kunt u via de relais verzamelen? U komt het allemaal te weten, maar daar blijft het niet bij.

Ontdek ook nieuwe mogelijkheden

Tegelijk gaan we dieper in op de voordelen van Safety ES in TIA Portal v. 17. Safety ES is het softwarepakket waarmee u onze veiligheidsrelais instelt, in bedrijf stelt, bedient en diagnosticeert. U kunt het programma standalone gebruiken, maar ook naadloos vanuit het centrale engineeringsframework van TIA Portal. Tenminste, als u daar eveneens andere op TIA Portal v. 17 gebaseerde software gebruikt, zoals STEP 7 of WinCC.

En dan hebben we het nog niet gehad over de SIRIUS Sim 3SK2-simulator. Wat als u een toepassing eerst virtueel kon testen en valideren, met een perfect gesimuleerde 3SK2-veiligheidsrelais? Snel en makkelijk dus, zonder dat u de fysieke componenten moet vergaren, installeren en connecteren? Dat is exact wat de simulator mogelijk maakt. Ook daarover leert u meer tijdens de webbased training.

Start nu met de SIRIUS 3SK2-relais

Klaar om de troeven en werking van deze veiligheidsrelais meer in detail te ontdekken, in een mum van tijd? Samen met nieuwe mogelijkheden van de SIRIUS SIM 3SK2-simulator en Safety ES in TIA Portal? Volkomen gratis, na registratie?

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details