Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

MA-IT MyAutomation ontvangt QKP-certificaat 2022 van B&R Industriële Automatisering

BnR-PR-22004-MA-IT-MyAutomation-ontvangt-QKP-certificaat-2022-van-B&R-Industriële-Automatisering
Van links naar rechts Wico Reineman (B&R), Aram Malas (MA-IT), Piet Tak (B&R) en Maarten Bulsink (MA-IT),

4 april 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op 25 maart jl. ontving Aram Malas, managing director van MA-IT MyAutomation, uit handen van Piet Tak (advisor & coach B&R Industriële Automatisering) het certificaat ‘B&R Qualified Knowledge Partner 2022’. Sinds 2018 is MA-IT als B&R partner gecertificeerd.

Aram Malas is trots op dit partnership en zijn bedrijf investeert jaarlijks in het opleiden en bijscholen van hun engineers in de B&R wereld van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering. Bij steeds meer B&R klanten biedt MA-IT haar diensten aan.

Piet Tak kijkt terug op inmiddels 4 jaar uitstekende samenwerking met een goede feedback van B&R klanten die MA-IT medewerkers inzetten bij het ontwikkelen van hun automatiseringsconcepten en -software. We zien in MA-IT een partner die duidelijk investeert in onze gezamenlijke toekomst.

Wico Reineman, sales engineer voor Noordoost-Nederland, onderhoudt voor B&R de contacten met MA-IT. Hij is erg tevreden over de goede samenwerking en open communicatie. We versterken elkaar met nieuwe ideeën om de kennis en ervaring van MA-IT optimaal in te laten zetten door B&R klanten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details