NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Modulaire HMI oplossingen in een modern design

Modulaire HMI oplossingen in een modern design

Rose presenteert twee nieuwe HMI-oplossingen met een modern design: De SL5000 en de S-Line 5. De SL5000 besturingsbehuizing kan op maat worden geconfigureerd en in variabele afmetingen worden geproduceerd. De Panel PC S-Line Gen. 5 is een compleet systeem met veel nieuwe functies.

Beide bedieningseenheden zijn gebaseerd op hetzelfde modulaire profielsysteem, maar hebben verschillende doelgroepen.

De SL5000 is ontworpen als besturingsbehuizing voor klantspecifieke installaties en bedieningsapparaten. Door zijn hoge mate van modulariteit en flexibiliteit verschilt hij aanzienlijk van eerdere besturingsbehuizingen. De SL5000 heeft bv. de mogelijkheid om een behuizing aan de zijkant toe te voegen.

Bovendien kunnen verschillende profielen met elkaar worden gecombineerd om de inbouwdiepte en de positie van de geïntegreerde toepassingen te vergroten. De SL5000 heeft een robuust ontwerp (IP54) en wordt gemaakt op klantspecifieke afmetingen in breedte en in hoogte. De gebruiker kan ook zelf de kleur en configuratie van de SL5000 bepalen. Indien gewenst monteert Rose ook de besturingsbehuizing met de nodigde elektronica.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.