Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Services & Solutions

Modulaire HMI oplossingen in een modern design

SLineGen5_right

8 november 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Rose presenteert twee nieuwe HMI-oplossingen met een modern design: De SL5000 en de S-Line 5. De SL5000 besturingsbehuizing kan op maat worden geconfigureerd en in variabele afmetingen worden geproduceerd. De Panel PC S-Line Gen. 5 is een compleet systeem met veel nieuwe functies.

Beide bedieningseenheden zijn gebaseerd op hetzelfde modulaire profielsysteem, maar hebben verschillende doelgroepen.

De SL5000 is ontworpen als besturingsbehuizing voor klantspecifieke installaties en bedieningsapparaten. Door zijn hoge mate van modulariteit en flexibiliteit verschilt hij aanzienlijk van eerdere besturingsbehuizingen. De SL5000 heeft bv. de mogelijkheid om een behuizing aan de zijkant toe te voegen.

Bovendien kunnen verschillende profielen met elkaar worden gecombineerd om de inbouwdiepte en de positie van de geïntegreerde toepassingen te vergroten. De SL5000 heeft een robuust ontwerp (IP54) en wordt gemaakt op klantspecifieke afmetingen in breedte en in hoogte. De gebruiker kan ook zelf de kleur en configuratie van de SL5000 bepalen. Indien gewenst monteert Rose ook de besturingsbehuizing met de nodigde elektronica.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details