Nieuwe serie 84 IO-Link Touch. - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe serie 84 IO-Link Touch.

Nieuwe serie 84 IO-Link Touch.

De vrij configureerbare, heldere en capacitieve IO-Link Touch biedt talrijke nieuwe toepassingen voor vele industriële applicaties

Met de komst van digitalisering in de industriële sector kunnen machinefabrikanten compleet nieuwe machines en apparaten ontwikkelen. Tegelijkertijd zorgt dit voor een veel intensievere bedieningservaring voor de eindgebruiker. Om de voordelen van digitalisering te benutten, moeten machinefabrikanten echter veeleisende uitdagingen overwinnen, zoals de complexiteit van systemen of de enorme investering in tijd en geld die nodig is om hun analoge machines digitaal te transformeren. Met de Serie 84 IO-Link Touch kunnen digitale machinesystemen eenvoudig en snel met bedieningselementen worden uitgerust en bediend.

Applicatiespecifieke schakelaar varianten. Met de drie schakelaar varianten – standaard, roestvast staal en hygiënische uitvoering, biedt de IO-Link Touch een assortiment schakelaars en signaalarmaturen die ideaal zijn voor applicaties binnen de machinebouwindustrie en ver daarbuiten.  

Specifieke toepassingen

 • Geautomatiseerde productie
 • Schakel- en bedieningskasten
 • Voedsel- en drankenindustrieweber
 • Verpakkingsapparatuur
 • Autonome gerobotiseerde transportsystemen
 • Bewakingstations voor industriële transportbanden
 • Mobiele, medische apparatuur
 • Transmissiesystemen voor telecommunicatie
 • Videoroutersystemen

Eenvoudig verbonden via een digitaal netwerk. Dankzij de wereldwijd ingevoerde IO-Link communicatie-interface en programmeerbare aansluitmogelijkheden, kunnen de innovatieve schakelaars via een geïntegreerde M12 5-pens schroefverbinding met een montagediepte van slechts 25,8 mm via een netwerk worden verbonden met een geavanceerd machinesysteem en zo de apparatuur compatibel maken met de Industry 4.0-norm.

Vrij configureerbare schakelaars. De vele gebruiksmogelijkheden van de schakelaars zijn gebaseerd op een vrij te kiezen configuratie, die precies kan worden afgestemd op de betreffende applicatie – van verlichting en symbolen tot aan de schakelfunctie. Zo kan bijvoorbeeld de verlichting – wanneer geactiveerd – met een bewuste vertraging aangaan. Of de operationele gereedheid van de schakelaar kan worden gesignaleerd door een groene verlichting, die bij bediening verandert in geel en een paar seconden later in rood. De configuratie blijft in de schakelaar opgeslagen, zelfs als er geen stroom wordt geleverd.

Voordelen

 • Vrij configureerbare schakelaars met IO-Link interface (Industry 4.0)
 • Optioneel verlichte symbolen, standaard of klantspecifiek
 • Aan omgevingslicht aanpasbare RGB ledverlichting in 16 miljoen kleuren
 • Capacitieve bediening met verschillende gevoeligheden
 • EAO Value Added Services wereldwijd leverbaar

Innovatieve RGB ledverlichting. De statische of knipperende RGB ledverlichting in maximaal 16 miljoen kleuren is bijzonder helder. Dankzij de geïntegreerde aan omgevingslicht aanpasbare sensor verlicht de schakelaar onder alle lichtomstandigheden altijd met de juiste intensiteit – zonder te verblinden of te zwak te zijn. Deze functie optimaliseert ook het stroomverbruik van de schakelaar en de levensduur van de led. Vier zijdelings verlichte lenzen geïntegreerd in het voorframe zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid van het volledige statusdisplay. Gecombineerd met contrastrijke en optioneel verlichte standaard of klantspecifieke symbolen, betekent het aantrekkelijke ontwerp van de IO-Link Touch dat deze ook visueel kan worden geïntegreerd in elke moderne applicatie-omgeving.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.