NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Rittal demonstreert synergie met zusterbedrijf Eplan en productinnovaties op vakbeurs Indumation

Rittal demonstreert synergie met zusterbedrijf Eplan en productinnovaties op vakbeurs Indumation

Drie nieuwe producten geoptimaliseerd voor moderne behuizingstechnieken

Rittal is van 31 januari tot en met 2 februari aanwezig op Indumation in Kortrijk Xpo. De wereldspeler op het vlak van behuizingstechniek en IT-infrastructuur onthult drie nieuwe producten tijdens deze grootste Belgische vakbeurs voor industriële automatisering: zijn nieuwe VX-sokkelsysteem, de modulaire CS Toptec-buitenbehuizing en de AX- en KX-kasten in roestvast staal. Naast deze nieuwigheden zet Rittal onder het motto “Connecting ecosystems. Smarter.” dit jaar weer de synergie met Eplan in de verf op de vakbeurs. Ook zusterbedrijf German Edge Cloud demonstreert op de gedeelde beursstand.

De wereld van behuizingstechnieken staat niet stil. Daarom optimaliseert en vernieuwt Rittal voortdurend zijn aanbod van behuizingen, montagemateriaal en toebehoren. Tijdens vakbeurs Indumation in Kortrijk Xpo stelt de specialist daarom drie nieuwe productinnovaties voor die vanaf januari 2024 beschikbaar zijn: het nieuwe VX sokkelsysteem, de modulaire CS Toptec-buitenbehuizing en de AX- en KX-kasten in roestvast staal. Daarnaast is er aandacht voor innovaties op het vlak van stroomverdeling in de RiLine- en Ri4Power-reeksen en nieuwe koeloplossingen voor buitentoepassingen.

Veelzijdig sokkelsysteem

Het VX-sokkelsysteem biedt een ongekende veelzijdigheid voor diverse kasttoepassingen. Met zijn indrukwekkende stabiliteit en eenvoudige montageopties opent dit systeem nieuwe mogelijkheden voor sokkelconstructies, wat resulteert in tijdsbesparing en verbeterde montagemogelijkheden. Binnenin zijn verschillende installatiemogelijkheden voor VX-accessoires. Het sokkelsysteem hanteert hetzelfde gatenpatroon als het vorige systeem, waardoor deze gemonteerd kan worden met oudere kastplatformen. Het vorige VX-sokkelsysteem wordt geleidelijk uit productie genomen tussen 1 januari en 31 maart 2024.

Modulair

De CS Toptec-buitenbehuizing beschikt over een koppelbare dubbelwandige structuur en een geïntegreerde sokkel van 100 mm hoogte. Dat biedt een naadloze oplossing voor buiteninstallaties. Dit systeem, inclusief de deur, achterwand en beschermdak, is beschikbaar in verschillende afmetingen en modulair, wat betekent dat verschillende behuizingen gekoppeld kunnen worden naargelang de nodige grootorde van de installatie.

Roestvast

De AX- en KX-kasten in roestvast staal blinken uit door hun snelle interne installatie, waardoor systeemtoebehoren zonder bewerking geïnstalleerd kunnen worden. Met een eenvoudig montage- en aardingsconcept en handige montagelocaties op het achterpaneel vereenvoudigen deze kasten het installatieproces aanzienlijk. Beide nieuwe behuizingen zijn vanaf januari 2024 uit voorraad leverbaar. Oudere versies uit de AE-, KL- en BG-series zijn nog beschikbaar tot uiterlijk 30 juni 2024.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.