NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Robuuste LC20-lusdetector met diagnostisch tool en intuïtieve app

Robuuste LC20-lusdetector met diagnostisch tool en intuïtieve app

Lusdetectoren worden gebruikt voor een contactloze activering van slagbomen en andere toegangsvoorzieningen, signaaluitgangen voor verkeerslichten en de sturing van externe en industriële poorten en hekken. De nieuwe LC20-lusdetector van Pepperl+Fuchs, in combinatie met inductielussen die in het wegdek zijn aangebracht, detecteert verschillende voertuigcombinaties en diagnosticeert en visualiseert de gegevens snel via een gebruikersvriendelijke app. Gebruik het universeel sensorsysteem voor toepassingen in moderne voertuigdetectie.

Intelligente features voor een verhoogde betrouwbaarheid

Om steeds een optimale gebruiksfrequentie te garanderen, maakt de LC20-lusdetector gebruik van automatische frequentieselectie om de omgeving van de detector tijdens installatie en gebruik te controleren. De lusdetector blokkeert op betrouwbare wijze communicatiefrequenties die identiek, gelijkaardig of reeds in gebruik zijn. Op deze manier kunnen zelfs ingewikkelde, slagboomsystemen op wegen met meerdere rijstrokensnel en vlot worden geïnstalleerd.

Van bromfietsen tot vrachtwagens met opleggers—de LC20 detecteert een uitgebreide variëteit aan voertuigen dankzij de ingebouwde, automatische gevoeligheidsverhoging. De lusdetector gebruikt dit feature om te compenseren voor zwakke signalen, zoals die van overmatig grote of zwaar beladen voertuigen, door de gevoeligheid tijdelijk tot het maximum op te drijven en ze dan te resetten.

Dankzij zijn Power Fail Memory is de nieuwe lusdetector van Pepperl+Fuchs ideaal voor gevoelige toepassingen. In geval van een stroomonderbreking, blijft de sensor parameters registreren en opslaan zodra de stroomvoorziening weer tot stand wordt gebracht. Gebruikers kunnen ook een specifieke handeling voor dergelijke toepassingen definiëren—bijvoorbeeld, het openen en sluiten van een slagboom.

Gebruiksgemak verzekerd dankzij diagnostisch tool en intuïtieve app

De diagnostische tool- en appcombinatie zorgt voor een eenvoudigere documentatie, probleemoplossing en indienstname van de nieuwe LC20-lusdetector. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface, kunnen parameters zoals frequentiewaarneming en gevoeligheid in een oogopslag worden bekeken—zelfs tijdens installatie. Naast een gedetailleerde diagnostiek, visualiseert de app ook kortetermijnveranderingen. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om snel op trends te reageren en de nodige aanpassingen uit te voeren.

Voordelen van de LC20-lusdetector

  • Robuuste, duurzame lusdetector voor een betrouwbare detectie van alle soorten voertuigen
  • Diagnostisch tool en handige app: uitlezing via smartphone vereenvoudigt indienstname en maakt apparaat gebruiksvriendelijk
  • Wijzigingen kunnen worden gevisualiseerd voor een eenvoudige diagnostiek en probleemoplossing
  • Automatische frequentieselectie en automatische gevoeligheidsverhoging bevorderen indienstname, zelfs in ongunstige omstandigheden
  • Betrouwbare werking: storingsbeveiliging en back-upfunctie in geval van stroomonderbreking of lusdefecten

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.