NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Servicegerichte veiligheidsoplossingen
Met de individueel configureerbare veiligheidsschakellijsten en veiligheidsbumpers van ASO Safety Solutions kunnen materiaal en mensen worden beschermd.

Servicegerichte veiligheidsoplossingen

Configureerbare veiligheidsschakellijsten en veiligheidsbumpers vullen het assortiment veiligheidstechnologie van Automation24 aan. Van de juiste afmetingen tot aan verschillende diensten: automation24.be heeft het.

Om te voldoen aan de voortdurend groeiende en veranderende veiligheidseisen voor moderne productie-installaties, breidt Automation24 zijn assortiment veiligheidstechnologie steeds verder uit. Zo zorgen veiligheidsschakellijsten en veiligheidsbumpers van de fabrikant ASO Safety Solutions ervoor dat systemen veilig kunnen worden stilgezet en knel- en schuifranden worden beschermd. Beide componenten zijn configureerbaar in de onlineshop en kunnen perfect worden aangepast aan de eigen omstandigheden van de fabriek. Naast deze service kunnen klanten nuttige informatie vinden in de kennishoek op automation24.be.

Veiligheidsvoorzieningen voor werk en medewerkers

De veiligheidscontactlijsten van de serie SENTIR edge zijn bedoeld voor beveiliging van personen en materiaal op mogelijke knel- en schuifpunten. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en bevatten weerstandslussen die bij aanraking worden overbrugd, waardoor automatische deuren en machines in het te beveiligen werkgebied stoppen. Bij automation24.be kunnen de veiligheidsschakellijsten tot op de millimeter nauwkeurig worden geconfigureerd en besteld. De schakellijsten worden bij Automation24 inhouse gefabriceerd en kunnen zodoende snel worden geleverd. Een soortgelijk principe ligt ook ten grondslag aan de veiligheidsbumpers van de SENTIR-serie van ASO Safety Solutions. De bumpers bestaan uit een schuimstofkern met een vochtbestendige hoes en kunnen worden losgemaakt door ze eenvoudig samen te drukken. Automation24 biedt daarmee een eenvoudige oplossing om alle bewegingen van een systeem onmiddellijk stop te zetten. De bumpers kunnen worden ontworpen in verschillende afmetingen en uitvoeringen, en zijn zo individueel configureerbaar volgens de eigen voorwaarden van de fabriek. 

“Met een divers, voortdurend groeiend aanbod van sterke en innovatieve merkfabrikanten bieden wij onze klanten oplossingen voor bijna elke standaard veiligheidstoepassing. De functies van de veiligheidsschakellijsten en veiligheidsbumpers van ASO Safety Solutions moeten specifieke gebieden afdekken. Daarom hebben we in de shop de mogelijkheid gecreëerd om ze direct in de juiste maat te bestellen”, legt Adrian Gniwotta, portfoliomanager Veiligheidstechnologie bij Automation24, uit.

Van veiligheid tot service

Daarnaast kunnen klanten op automation24.be in de kennishoek ook grondige vakkennis vinden om na te lezen. Informatie over product-highlights uit het assortiment, branche-inzichten en de verschillende themawerelden bieden inzicht in werkingswijzen en nieuwe technologieën, en geven, last but not least, nuttige tips bij de implementatie in uw eigen bedrijf. ■

Over Automation24
Automation24 is een e-commerce-onderneming met eigen online-shop voor automatiseringstechniek. Het complete assortiment voor automatiseringstechniek omvat meer dan 7.000 merkartikelen van meer dan 60 merkfabrikanten op het gebied van sensor systemen, procestechniek, besturings- en aandrijftechniek, veiligheidstechnologie, industriële communicatie techniek, meet- en regel techniek, industrieverlichting, schakel- en beschermingstechnologie, procesweergaven/tellers, stroomvoorziening, behuizingen/schakelkasten, gereedschappen en verbindingstechniek. Alle producten zijn bij Automation24 al verkrijgbaar bij een minimale afnamehoeveelheid vanaf het eerste exemplaar tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.