Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Process & Instrumentation

Sigma 05 is een modulair sensor platform met verwisselbare meetvoelers voor de parameters:

Sigma05_Messfuehler_300dpi_RGB

30 augustus 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De Sigma 05 is een “Sensor Hub” voor de intelligente E+E Modbus meetvoelers.

Op eenvoudige wijze is een modulair sensor platform op te zetten met drie meetvoelers voor vijf verschillende meetwaarden.

De Sigma 05 ondersteund E+E sensor voeler probes voor CO2, Relatieve vochtigheid, Temperatuur, Barometrische druk en Luchtsnelheid waardoor de interface geschikt is voor veel verschillende applicaties.

De meetvoelers zijn “plug en play” en worden automatisch door het Sigma platform herkend.

Er zijn maximaal drie verschillende RS485 (Modbus RTU) meetvoelers op het platform aan te sluiten, waarvan 3 meetwaarden op het display kunnen worden weergegeven en twee via vrij programmeerbare analoge uitgangen gekoppeld kunnen worden aan een BMS of PLC systeem.

Met de nieuwe gratis PSC10 configuratie software kan het Sigma platform eenvoudig worden geconfigureerd, meetwaarden worden ingesteld en geschaald en aangesloten meetvoelers worden gekalibreerd.

Voor loop validatie van het Sigma 05 systeem zijn referentie meetvoelers beschikbaar met vast in geprogrammeerde meetwaarden.

Door de uitwisselbaarheid van de meetvoelers en de universele eigenschappen van het Sigma 05 systeem is het platform geschikt voor een breed aantal applicaties van Farmacie en Clean rooms tot HVAC en Agrarische toepassingen.

Voor meer info:

CaTeC b.v.
Turfschipper 114
2292 JB  Wateringen
0174 272330
info@catec.nl
www.catec.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details