Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

Slimmer produceren

transportsysteem-kip-kopieren

6 februari 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Al meer dan twintig jaar ontwikkelen Jansen Techniek & Jansen Control systems systemen voor de voedselverwerkende industrie. Met oplossingsgerichte machinebouw verbinden zij mens en machine met elkaar. Van standalone machines tot complete productielijnen. Elke dag ontwerpen, bouwen en installeren zij nieuwe oplossingen om de productieprocessen van klanten te optimaliseren.

Jansen Techniek groeit, de machines worden slimmer, maar ook de industrie is voortdurend aan het veranderen. Software en data worden steeds belangrijker. Daarom worden alle machines met internetaansluiting geleverd en zijn ze in staat om met bovenliggende systemen te communiceren. Bijkomend voordeel van een internetverbinding is dat er op afstand aanpassingen in het systeem kunnen aangebracht worden en zo 50% van uw storingen direct voor u kunnen worden opgelost.

Software

Jansen Techniek leveren diverse softwarepakketten om uw productieproces slimmer te maken. Denk hierbij aan het dashboard voor de Fortress metaaldetectoren of Marelec’s Matrix productiebesturingssoftware waarmee alle handelingen op elkaar worden afgestemd. U hebt direct inzicht in de actuele rendementen waardoor u in staat bent om uw productie nauwkeuriger aan te sturen. Met hogere opbrengsten tot gevolg.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details