NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Slimmer produceren

Slimmer produceren

Al meer dan twintig jaar ontwikkelen Jansen Techniek & Jansen Control systems systemen voor de voedselverwerkende industrie. Met oplossingsgerichte machinebouw verbinden zij mens en machine met elkaar. Van standalone machines tot complete productielijnen. Elke dag ontwerpen, bouwen en installeren zij nieuwe oplossingen om de productieprocessen van klanten te optimaliseren.

Jansen Techniek groeit, de machines worden slimmer, maar ook de industrie is voortdurend aan het veranderen. Software en data worden steeds belangrijker. Daarom worden alle machines met internetaansluiting geleverd en zijn ze in staat om met bovenliggende systemen te communiceren. Bijkomend voordeel van een internetverbinding is dat er op afstand aanpassingen in het systeem kunnen aangebracht worden en zo 50% van uw storingen direct voor u kunnen worden opgelost.

Software

Jansen Techniek leveren diverse softwarepakketten om uw productieproces slimmer te maken. Denk hierbij aan het dashboard voor de Fortress metaaldetectoren of Marelec’s Matrix productiebesturingssoftware waarmee alle handelingen op elkaar worden afgestemd. U hebt direct inzicht in de actuele rendementen waardoor u in staat bent om uw productie nauwkeuriger aan te sturen. Met hogere opbrengsten tot gevolg.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.