Unieke beurscombo bestrijkt volledige industrie - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Unieke beurscombo bestrijkt volledige industrie

Unieke beurscombo bestrijkt volledige industrie

De technologietrein stoomt razendsnel verder. Bent u nog op de hoogte van alle industriële ontwikkelingen? De unieke combo van de beurzen Maintenance, Pumps & Valves en M+R in Antwerp Expo praat bezoekers op 23 en 24 maart bij over het reilen en zeilen in de industrie. Met een ijzersterk kennisprogramma en eindelijk nog eens de mogelijkheid tot uitgebreid netwerken bent u zo weer mee met wat leeft.

Geen productieproces dat ontsnapt aan digitalisering. Maar ook geen enkele industriële beurs. Het wordt ontegensprekelijk het thema dat de drie beurzen Maintenance, Pumps & Valves en M+R verbindt. Easyfairs marketing event manager Bianca Peeters: “Dat ze nu voor het eerst op hetzelfde moment plaatsvinden, is een unieke kans voor bezoekers om efficiënter dan ooit weer helemaal op de hoogte te zijn van de trends in hun branche.  We moedigen hen dan ook aan om als team aanwezig te zijn in Antwerp Expo op 23 en 24 maart en te ontdekken hoe ze samen hun productie naar een hoger niveau kunnen stuwen.” 

Op de beursvloer – op een paar standen na overigens al volledig uitverkocht – zullen 400 exposanten verzamelen om te tonen hoe zij aan die missie kunnen bijdragen. Qua bezoekers rekent Easyfairs op een 5.000-tal.

Innovation Tours rijgen nieuwigheden aaneen

Dat doen ze in eerste instantie door innovaties mee te brengen naar Antwerpen. “Voor bezoekers blijft dit toch de belangrijkste reden voor een beursbezoek. De introductie van nieuwe technologie helpt immers de grenzen te verleggen voor een betere kwaliteit, een veiligere manier van werken, een hogere OEE of een lager kostenplaatje”, vertelt Peeters. 

Met de Innovations Tours maakt Easyfairs u snel wegwijs in de voornaamste nieuwigheden. Voor de selectie en de samenstelling van de route kan de organisator rekenen op de input van BEMAS (Maintenance) en ie-net (M+R/Pumps & Valves). “Naar goede gewoonte reiken we ook op deze editie de Innovation Awards uit. Die bekronen voor elke nichebeurs de meest relevante innovatie. Dat zal dit jaar gebeuren tijdens de drink op woensdagavond.”

Zorgvuldig samengestelde seminaries

Een andere sterke troef van het combi-event Maintenance, Pumps & Valves en M+R wordt ongetwijfeld het zorgvuldig samengestelde seminarieprogramma. Met 17 lezingen verspreid over twee dagen en de organisatie van de Energik Stoomtechniekdag, ziet dat er in elk geval veelbelovend uit. 

“Digitalisering zal ook hier de rode draad zijn die de drie beurzen verbindt. We merken dat er vanuit kennisinstituten, sectororganisaties en onderzoeksinstellingen bijzonder veel interesse was om mee te werken. Ook zij hebben de voorbije maanden niet stilgezeten en willen nu graag komen vertellen over nieuwe ontwikkelingen die een impact hebben op onderhoud, pompen en kleppen en meet- en regeltechniek. Via de website kunnen ze zich eenvoudig registreren voor de beurs en aangeven welke seminaries ze willen bijwonen.”

Coronaproof

Dat deze unieke beurscombo een live event wordt, staat voor organisator Easyfairs buiten kijf. “Dat is waar de industrie echt naar snakt. We zagen het al in onze najaarsbeurzen en het zal niet anders zijn in het voorjaar. Om erover te waken dat alles perfect coronaproof kan verlopen, werken we samen met SGS. Op die manier gebeurt alles volgens de dan geldende overheidsmaatregelen”, besluit Peeters.

Praktische info

Waar? Antwerp Expo
Wanneer? 23 en 24 maart
Openingsuren? Telkens van 10 tot 18 uur, met afterwork drink tot 19 uur op woensdag
Registratie?  Via website, met code BAAR100
Meer info? www.maintenance-expo.be, www.pumps-valves.be, www.mr-expo.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.