Vintecc lanceert Capture, de betere manier om een machinevloot te beheren.

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Vintecc lanceert Capture, de betere manier om een machinevloot te beheren.

Vintecc lanceert Capture, de betere manier om een machinevloot te beheren.

Vintecc is reeds enkele jaren bezig met de ontwikkeling van hun data framework Capture. Samen met enkele referentieklanten zoals Pattyn België, Picanol, Atlas Copco en enkele anderen hebben we Capture kunnen ontwikkelen tot een robuuste infrastructuur die flexibel kan ingezet worden volgens de behoefte van de klant.

Ben Hubert, CEO, Pattyn België:

“De samenwerking met Vintecc zien we echt als een partnership. We zijn niet gestart vanuit een use case, maar zijn vertrokken vanuit een idee. We maken niet altijd gebruik van de standaardontwikkeling en we weten ook niet altijd wat we morgen gaan nodig hebben. Gelukkig is Vintecc zeer flexibel en denken ze altijd mee aan een oplossing.”

De tijd is nu rijp om Capture te lanceren voor het grotere publiek en los van de software projecten die we uitvoeren, vandaar dat we ook de keuze hebben gemaakt om een specifieke website te creëren. (www.capture-data.com)

Het doel is om Capture nog verder uit te breiden met extra functionaliteit die verder gaat dan puur data verzameling of analyse. AI integraties en andere toekomstgerichte features staan op de roadmap, alsook het uitbreiden van het remote beheer van een wereldwijde machinevloot. Gezien de COVID-19 problematiek is dit een zeer relevant thema en zien we verbetermogelijkheden.

Vintecc gaat volop op zoek naar partners, ook in het buitenland, om Capture te lanceren om zo hun ultieme missie bereiken: Creating Smarter Machines

Over Vintecc
Opgericht in 2015 en uitgegroeid tot een team van ongeveer 25 ingenieurs met verschillende expertises in oa. Embedded software, kwaliteitsvisie systemen, meet- en regeltechniek, digital twins, IoT, AI en data-engineering. Vintecc is gevestigd in Roeselare met een bijkantoor in Leuven en binnenkort ook actief in Nederland. Tot het klantportfolio behoren toonaangevende namen zoals CNH, Picanol, LVD, STOW Group, Atlas Copco, Daikin en vele anderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.