NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Vision, Robotics & Motion, smart solutions for futureproof industrial integrated systems

Vision, Robotics & Motion, smart solutions for futureproof industrial integrated systems

8 & 9 juni 2022 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch

Een snel veranderende wereld vraagt om nog flexibeler, betrouwbaarder, veiliger en sneller produceren. Een geïntegreerd systeem waarbij vision technologie, robotica en motion control slim met elkaar zijn verbonden in één proces is hierop het antwoord. Van automatisering naar meer connectiviteit, toegankelijkheid en machineveiligheid. Hierbij wordt smart gerealiseerd door het toepassen van data science technieken als AI, machine learning en deep learning. Na OEMs maken nu ook steeds meer productiesectoren in de MKB hightech- en maakindustrie deze stap.

Ontdek tijdens Vision, Robotics & Motion dé componenten voor een compleet geïntegreerd systeem: van vision en optics, robotics, motion control tot en met data science oplossingen

Voor bedrijven in bijvoorbeeld de metaal, machine- en apparatenbouw, chemie, farmacie en kunststoffen, maar ook in de agri, food en tuinbouw zijn er volop kansen. Tijdens Vision, Robotics & Motion op 8 en 9 juni 2022 ontdekt u welke kansen en slimme oplossingen er zijn om industrial integrated systems in de praktijk toe te passen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.