Wanneer eenvoudig het beste is - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Wanneer eenvoudig het beste is

Wanneer eenvoudig het beste is

Bij het ontwerpen van een goed niveau- of drukmeetinstrument is het de kunst vast te stellen wat de toepassing beter maakt. Daarom stelt VEGA elk onderdeel steeds opnieuw ter discussie: van de keuze van de optimale materialen tot de overzichtelijke gebruikersinterface.

Driemaal onderscheiden

De componenten die de doorslag geven hebben het allemaal: ze zijn zelfverklarend, functioneel en gaan zeer lang mee. Daarom is de sensorspecialist uit het Zuid-Duitse Zwarte Woud nu in één keer voor drie nieuwe compacte sensoren van de series VEGAPULS, VEGABAR en VEGAPOINT onderscheiden met de Red Dot Design Award 2021.

De beste oplossing is zo eenvoudig mogelijk

VEGA is eenvoudig“, legt directeur Rainer Waltersbacher uit. “Wij staan bekend om deze kerngedachte en wij hebben hem in ons productdesign geperfectioneerd.” Bij VEGA is aan dit principe jarenlange ervaring en veel gedegen onderzoek voorafgegaan, om er zeker van te zijn dat een nieuw product alle functies kan afdekken. Het centrale doel is “de beste oplossing voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken“, aldus Waltersbacher.

Te zien op designbeurs

De jury legde in haar verantwoording over de toekenning van de prijs de nadruk op het feit dat precisie en eenvoud hand in hand gaan. Ze was onder de indruk van het “heldere ontwerp” en het “doordachte gebruik”, omdat alleen dat een “betrouwbare procesveiligheid” garandeert. De onlangs uitverkoren sensoren zullen in de tentoonstelling ‘Design on Stage’ in het Red Dot Design Museum in Essen te zien zijn. Een goede gelegenheid om u in levenden lijve van de intuïtieve eenvoud en de esthetische kwaliteit van de instrumenten te overtuigen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.