NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

IGE+XAO Belgium

De IGE+XAO groep biedt elektrotechnische CAE-softwareoplossingen aan voor het ontwerpen van elektrotechnische schema’s voor alle mogelijke vakgebieden binnen de elektro engineering, gaande van eenvoudig single user gebruik tot uitgebreide multi user oplossingen.

De IGE+XAO groep streeft ernaar wereldwijd marktleider te worden op het gebied van CAE-software voor elektrotechniek. Ruim 30 jaar ontwikkelt, verdeelt en ondersteunt de groep software voor elektrotechnisch engineering, maar ook PLM (Product Lifecycle Management)- en Simulatiesoftware. Inmiddels werken een 370 -tal medewerkers in 20 landen aan de ontwikkeling van de software, de verdeling en de ondersteuning,  aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Toulouse, Zuid-Frankrijk. Meer dan 93 000 licenties zijn er reeds van IGE+XAO in gebruik bij onder meer grote namen als Boeing, Airbus, Eurocopter, Volkswagen, Renault, Philips, Siemens, etc.

Oplossingen voor alle marktsegmenten:

IGE+XAO biedt complete en geïntegreerde oplossingen voor het maken, onderhouden en berekenen van elektrische installatieprojecten.

Ons softwareprogramma SEE Electrical wordt gebruikt voor PLC’s, procesmachines, geïntegreerde bekabeling en energiedistributie in vele sectoren, zoals de automotive, utiliteit, energieproductie, chemie, metallurgie, …

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Softwareoplossingen Adres Terhulpsesteenweg 181 bus 21
1170 Watermaal-Bosvoorde
België
Telefoonnummer 045 56 11 636 E-mailadres info-benelux@ige-xao.com Website www.ige-xao.com/nl btw nummer NL-00.74.97.428.B01

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.