NLFR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Az Hollink

Elke dag verbetering

Betere ideeën creëren en betere producten aanbieden. Daar werken wij elke dag aan. Een constante verbetering van ons portfolio en u op de best mogelijke manier helpen is ons doel. Dat is de passie van AZ Hollink Nederland en onze koppelingen, glijlagers en tandwielkasten. Om die reden leidt AZ Hollink Nederland de Nederlandse markt met de innovatieve producten van RENK.Het begon in 1998 met de RENK Hannover glijlagers en Elco pennenkoppeling. Het vertrouwen van RENK groeide snel en men breidde de samenwerking uit met RENK Augsburg. Vervolgens volgde RENK Rheine en RENK Maag snel. Wij zijn zeer trots dat een topmerk als RENK AZ Hollink heeft gekozen als haar officiële handelspartner voor Nederland. Wij werken elke dag hard om ons als waardig partner te blijven bewijzen.

Uw succes vormt de basis voor ons succes

Elke vraagstuk heeft snel een antwoord nodig. Dat begrijpen wij bij AZ Hollink Nederland. Als de situatie vraagt om spoed, dan zijn wij met plezier de versnelling die u nodig heeft om vooruit te kunnen. Aan elk vraagstuk werkt een team van experts. U bent een belangrijk onderdeel van dat team. Samen komen wij tot de beste oplossing voor uw vraagstuk. Wij weten dat u het belangrijkste bent voor onze onderneming. Voor uw ondersteuning zijn wij dankbaar door er echt te zijn wanneer u ons nodig heeft. Het zit in elk detail van onze service. Onze onderscheidende kracht is de kennis in huis, because our best technology is human!

Uw RENK leverancier

AZ Hollink streeft continu naar verbetering en probeert de beste merken aan te trekken om u als klant beter in uw behoefte te kunnen voorzien met alleen de beste beste producten van RENK AG.

Zoekt u een product van bovenstaande merken of staat uw geprefereerde merk er niet tussen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zij helpen u graag verder!

Maak kennis met de familie. 

AZ Hollink Nederland is onderdeel van de AZ Hollink Group, een internationale groep bedrijven gespecialiseerd in mechanische aandrijftechniek voor Europa en Sub-Saharisch Afrika.

Producten

Onderhoud

Informeer naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op, wij adviseren u graag

info@azhollinkgroup.com

Contactformulier

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Motion, Gears & Drives adresse Tweelingenlaan 63
7324 BK Apeldoorn
Nederland
Numéro de téléphone +31 (0)881 - 200 380 Adresse email info@azhollinkgroup.com site Internet www.azhollink.eu

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details