NLFR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

NORD AANDRIJVINGEN

NORD Aandrijvingen behoort wereldwijd tot één van de grootste bedrijven op het gebied van de aandrijftechniek – zowel in mechanische als in elektronische oplossingen.

Overal vertegenwoordigd

Behalve onze hoofdvestiging in Bargteheide bij Hamburg zijn wij vertegenwoordigd in meer dan 60 landen in de wereld met montagefabrieken en servicesteunpunten. Meer dan 4.000 medewerkers van de ondernemingsgroep zorgen voor minimale levertijden en maximale serviceverlening in iedere hoek van de wereld. Het maakt niet uit wanneer en waar u ons nodig heeft – wij laten u niet in de steek.

Alles in beweging brengen

Met onze sterke aandrijfoplossingen brengen wij zelfs elke ‘Goliath’ op deze wereld in beweging: reusachtige kranen in haveninstallaties of beweegbare dakconstructies in moderne sportstadions, bagagetransportbanden op luchthavens of kabelbanen in een skigebied – NORD mobiliseert ze allemaal en onder alle omstandigheden.

Motor van de vooruitgang

Onze producten belichamen een innovatieve synthese van compacte mechanica en intelligente elektronica. Hoogwaardige reductoren en reductiemotoren, frequentieomvormers, servoregelaars en periferietechniek – wij ontwikkelen, produceren en verkopen het complete programma van mechanische en elektronische aandrijfcomponenten in een faire prijs/prestatieverhouding.

Samen veel bewegen

Onze hoge kwaliteits- en servicenormen zijn het gevolg van een consequente klantgerichtheid. Door de input van de gebruiker ontwikkelen wij op maat gemaakte producten. Daarbij zijn innovatie en creativiteit voor ons geen doel op zichzelf – wij maken aandrijfoplossingen die duidelijk zijn gericht op voordeel. Want onze klanten staan aan het begin en aan het eind van onze keten voor de schepping van toegevoegde waarde.

Vision

In het derde millennium streven wij naar buitengewone groei in het marktsegment aandrijftechniek. Wij willen een hoger marktaandeel verwerven en een marktpositie bereiken waarbij we met ons productenprogramma in de Benelux onbetwist nummer 1 zijn. Dit betekent, dat wij de afstand tot de concurrentie beduidend willen vergroten. De organisatie en resultaten dienen continu te worden verbeterd en zichzelf te verbeteren. Wij streven naar een optimaal werkplezier, ontplooiing van talenten, kennis en bekwaamheden van alle medewerkers.

Missie

Vastberaden en actief handelen om de visie te realiseren en ervoor zorgen dat iedere medewerker, elk team en elke afdeling binnen NORD Benelux zich met de gestelde visie kan identificeren. Wij beogen de mogelijkheden voor alle medewerkers te scheppen om deze visie na te streven. Wij willen de vanzelfsprekend beste keuze zijn voor alle klanten die behoefte hebben aan onze producten. Aan al onze bestaande en toekomstige klanten willen wij techniek, service en partnerschap tegen faire prijzen aanbieden.

ISO-certificaat

NORD Aandrijvingen België streeft de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen na. Als beloning voor de inspanningen heeft NORD het internationale ISO 9001-certificaat in ontvangst mogen nemen.

 

vidéo d'entreprise

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Aandrijving adresse Boutersem Dreef 24
2240 Zandhoven
België
Numéro de téléphone +32 3 484 59 21 Adresse email info@nord-be.com site Internet nord.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details