NLFR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

ZVS Techniek

ZVS Techniek, kwaliteit voor het grijpen
De robotcomponenten zijn al langer op de BeNeLux-markt, maar sinds 2000 wordt dit programma vertegenwoordigd door ZVS Techniek. Dit bedrijf wordt gerund door de ondernemers Ruud van de Wetering en Jeroen van den Heuvel. Beiden zijn ervaren specialisten te noemen op het gebied van robotcomponenten zoals grijpers, zwenkeenheden, wisselaars en lineair sledes. Behalve hun deskundigheid, vallen ook hun klantgerichtheid en flexibiliteit op.

ZVS Techniek is het bedrijf dat, dankzij de vertegenwoordiging van de Zimmer-Group, de GRIJPER-specialist van de BeNeLux genoemd kan worden. Tot voor kort was het ook wel bekend onder de productnaam Sommer-Automatic. Sommer-Automatic was één van de pioniers op het gebied van robot-componenten en is, nu dan onder de naam Zimmer-Group, altijd een pionier gebleven met zijn meer dan 1000 enthousiaste techneuten.

Naast het grote robot-componenten-programma is er ook het programma van Loopwagen-klemmen; beschikbaar voor alle merken lineair geleidingen. Deze klemmen worden gebruikt voor het positioneren en/of remmen van uw loopwagen.

De derde pijler is het programma van high-end-stootdempers, die vooral bekend zijn vanwege hun betere energie-opname, betere dempings-karakteristiek en hun veel langere levensduur.

ZVS Techniek is trots op hun exclusieve samenwerking met ‘The Know How Factory’. Elke keer weten Zimmer de markt weer te verrassen met hun nieuwe producten en ontwikkelingen. Zo is er bijv. de nieuwe serie van grijpers met een levensduur tot 30 milj. cycli; zo is er een compleet nieuwe generatie van componenten met IO-link-technologie in aantocht; zo wordt het programma nu weer uitgebreid met nul-punt-spansystemen; en ga zo maar door!

ZVS Techniek komt graag naar u toe om al hun mogelijkheden toe te lichten en u bent natuurlijk ook van harte welkom op de beurs Indumation te Kortrijk begin 2017.

Informations générales

Services Handling adresse Langenakker 131
5731 KB Mierlo
Nederland
Numéro de téléphone +32-(0)9-2779679 Adresse email [email protected] site Internet zvstechniek.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details