NLFR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Parker Hannifin Benelux

« Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing en levert precisie engineeringsoplossingen in een breed scala aan mobiele, industriële en ruimtevaart markten. Door dit brede pakket bieden wij een totaaloplossing en helpen wij de klant met het bouwen aan hun succes. Parker bestaat meer dan 100 jaar, in verschillende branches en produceert voor zowel grote multinationals als ook voor het tankstation op de hoek.

Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Wij kunnen deze producten en technologieën afzonderlijk toepassen om eenvoudig de problemen van de klant op te lossen. Ook kunnen we ze combineren om systemen te ontwikkelen die toegepast kunnen worden bij complexe uitdagingen.

ParkerStore is opgericht om uw lokale partner te zijn voor slangen, koppelingen, hydraulische, pneumatische en filtratieproducten en -diensten en zet zich in voor het beperken van de uitvaltijd en het maximaliseren van de efficiency overal ter wereld. We hebben intussen duizenden servicepunten en bieden deskundige diensten en een breed productpakket aan, waaronder slangen, slangsystemen, buizen, filters en O-ringen.

Bel 24 uur per dag voor hydraulische slangmontage op locatie in Nederland gratis naar 0800-22 11 333 (nog niet beschikbaar in België en Luxemburg) of bezoek www.parkerstore.com

Parker Hannifin Benelux maakt deel uit van de Amerikaanse Parker Hannifin Corporation. Met een omzet van meer dan 13 miljard dollar in het fiscale jaar 2017, is Parker Hannifin ’s werelds grootste en meest diverse producent van producten en systemen voor aandrijving en besturing. Parker zorgt voor specifieke oplossingen voor een groot aantal mobiele, industriële & maritieme markten en is actief in 97 verschillende landen. « 

Informations générales

Services Pneumatiek adresse Nijverheidsweg 3
3341 LJ Hendrik Ido Ambacht
Nederland
Numéro de téléphone 0541 585 000 Adresse email [email protected] site Internet parker.nl

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details