ASi-5-Safety-gateways met ASi-5/ASi-3 veiligheidsmonitor - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
ASi-5-Safety-gateways met ASi-5/ASi-3 veiligheidsmonitor
De familie van ASi-5/ASi-3-Safety-gateways met ASi-5/ASi-3-veiligheidsmonitor werd recent uitgebreid.

ASi-5-Safety-gateways met ASi-5/ASi-3 veiligheidsmonitor

Voor het verzamelen van veilige – en standaardsignalen vanop locatie, het aansluiten van veilige high-end sensoren, het oplossen van complexere veiligheidstoepassingen, het overdragen van een grote hoeveelheid aan veilige bits van verschillende apparaten of het gebruik van diagnostische en aanvullende informatie vult ASi-5 Safety de ASi Safety at Work perfect aan. De ASi-5/ASi-3-Safety gateways van Bihl+Wiedemann bieden een ideale oplossing. Ze zijn compatibel met alle vroegere ASi-apparatuur, functioneren in parallel op dezelfde infrastructuur en zijn dus probleemloos te integreren in bestaande toepassingen.

De ASi-5/ASi-3 fieldbus gateways met geïntegreerde ASi-5/ASi-3-veiligheidsmonitor waren al verkrijgbaar in verschillende varianten voor PROFINET en EtherNet/IP, sommige met veilige fieldbus en lokale I/O’s. Op de Hannover Messe werd dat assortiment verder uitgebreid met ASi-5/ASi-3-gateways met geïntegreerde ASi-5/ASi-3 veiligheidsmonitor, Safe Link, OPC-UA en webserver voor Safety via EtherCAT (FSoE) voor twee ASi-netwerken (BWU3962) en voor EtherNet/IP+Modbus TCP, CIP Safety via EtherNet/IP voor één ASi-netwerk (BWU4006) en voor twee ASi-netwerken (BWU4007).

De prijs van deze ASi-5/ASi-3-gateways ligt in lijn met vergelijkbare modellen met ASi-3 veiligheidsmonitor. Ze zijn zelfs nuttig als er geen ASi-5-Safety-toepassingen zijn. Gebruikers profiteren immers van de functionele verbeteringen én van de moderne 16 GB-chipkaart. Hierop kan nu een compleet project opgeslagen worden, inclusief de Safety- en hardware-configuratie, parameters van aangesloten apparaten en commentaren van de gebruikers uit de software ASIMON360.

“Deze gateways zijn klaar voor IIoT en Industrie 4.0 zonder dat er een I/O-link-interface of andere hardware nodig is.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.