NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Automatisering tot leven brengen

Automatisering tot leven brengen

Smart Production Solutions, onder die noemer zette SPS zich weer op de kaart na de coronajaren. Het leidde vorig jaar tot een editie waarvan het enthousiasme af spatte. De beurs bleek de perfecte springplank naar de automatiseringsprojecten van de toekomst. Ook de komende editie, die plaatsvindt van 14 tot en met 16 november in Nürnberg, belooft weer bijzonder veel goeds. De beursvloer wordt uitgebreid naar zestien hallen, voor de bijna 1.300 exposanten op de 32ste editie. Het motto daarvan luidt: automatisering tot leven brengen.

Op de SPS van 14 tot en met 16 november krijgen bezoekers het volledige spectrum van slim automatiseren en digitaliseren voorgeschoteld. Van eenvoudige sensoren tot intelligente oplossingen, van wat technisch realiseerbaar is tot een uitgebreide visie van een volledig gedigitaliseerde wereld. De bezoekers krijgen daarvoor een speelterrein van zestien hallen – twee meer dan vorig jaar – om alles te ontdekken. Met naar goede gewoonte een pak innovaties, maar er zal ook veel ruimte zijn voor persoonlijke gesprekken met experten om de juiste oplossingen bij automatiseringsnoden te vinden. 

“De voorbije editie heeft de hoge waarde aangetoond van SPS voor de automatiseringsingenieur om persoonlijk en professioneel ervaringen uit te wisselen met bezoekers uit diverse sectoren. Omdat de vraag naar ruimte op onze beursvloer zo hoog ligt, hebben we besloten om een groter stuk van het beurscomplex in Nürnberg in beslag te nemen. Ook hallen 3C en 8 zullen toegevoegd worden aan de plattegrond”, vertelt Sylke Schulz-Metzner, vice-president van SPS.

Acht topics verdeeld over zestien hallen

De SPS is verdeeld over acht algemene domeinen, verspreid over de zestien hallen. In de hallen met de lagere getallen ligt de focus op technologie voor elektrische aandrijvingen, mechanische infrastructuur en sensortechnologie en systeemoplossingen. In het centrum vindt u alles over industriële communicatie en software en IT in productie. De hogere cijfers spitsen zich toe op interfacetechnologie, besturingstechnologie, HMI’s, en ook sensortechnologie en systeemoplossingen. Op die manier krijgen bezoekers, die naar verwachting met ongeveer 44.000 zullen zijn, een handige oriëntatie over de beursvloer en de mogelijkheid om een heel snel een breed overzicht te krijgen in hun interessegebieden. ■

Praktische info

Waar? Nürnberg Messe
Wanneer? 14 tot en met 16 november
Openingsuren? Telkens van 9 tot 18 uur, op donderdag tot 17 uur
Tickets? Dagtickets vanaf 45 euro, beurstickets vanaf 86 euro
Meer info? www.sps.mesago.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.