NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Beleef hybride automatisering: Pepperl+Fuchs combineert zijn “Digital Expo” met stand op de SPS 2021 Vakbeurs

Beleef hybride automatisering: Pepperl+Fuchs combineert zijn “Digital Expo” met stand op de SPS 2021 Vakbeurs

Waar de grenzen tussen de reële en de digitale wereld vervagen, is er ruimte voor nieuwe ideeën en hybride concepten: Met dit motief in het achterhoofd combineren de automatiseringsspecialisten van Pepperl+Fuchs hun stand op de SPS-beurs in Neurenberg (23 – 25 november 2021; hal 7A, stand 330) met de gratis digitale beurs “Digital Expo” van het bedrijf (15 – 26 november 2021). Dit is een primeur. Het doel van het project is om een wisselwerking te creëren tussen de respectieve voordelen van analoge en digitale communicatie onder het motto “Your Future Automation” en beide evenementen om te vormen tot een allesomvattende hybride ervaring voor de bezoekers.

Face-to-Face dialoog op de beurs, aanvullende inhoud in een 3-D omgeving

Om dit doel te bereiken maakt het bedrijf gebruik van de virtuele, browsergebaseerde 3-D omgeving Digital Expo. Dit laat een gedetailleerde voorstelling van haar producten en oplossingen voor fabrieks- en procesautomatisering mogelijk. Tegelijkertijd worden deze 3-D-modellen, aangevuld met enkele specifieke klassieke beursexposities, in aangepaste vorm gepresenteerd op digitale “touch tables” op de SPS in Neurenberg. Bezoekers kunnen wat zijn zien op de digitale expositie, meteen bespreken met experts van Pepperl+Fuchs. Na een bezoek aan SPS kunnen zij de producten die zij daar hebben gezien opnieuw bekijken in de virtuele Digital Expo. De Digital Expo zal ook andere digitale content aanbieden, denk aan brochures of 3-D animaties. Bovendien zullen de live-demonstraties van de SPS ook exclusief getoond worden via een stream binnen de Digital Expo.

Een focus op de toekomst van automatiseringstechnologie

Op beide evenementen zal Pepperl+Fuchs drie belangrijke aandachtspunten van de automatiseringstechnologie aan de orde stellen. Alle inhoud zal zowel in het Duits als in het Engels beschikbaar zijn:

– E-Mobility – nieuwe oplossingen voor nieuwe productieprocessen

– Functionele veiligheid – van buitengewone producten tot op maat gemaakte veiligheidsconcepten

– Industriële communicatie – Gedigitaliseerde processen voor gevaarlijke omgevingen

Geïnteresseerden in de Pepperl+Fuchs Digital Expo kunnen zich volledig gratis registreren via www.pepperl-fuchs.com/expo-2021-pr. Deze eenmalige registratie omvat tevens toegang tot alle content van de twee voorgaande digitale beurzen van Pepperl+Fuchs. Gratis tickets voor de SPS 2021 zijn verkrijgbaar via de volgende link:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.