B&R presenteert SuperTrak welke verticaal gemonteerd kan worden - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
B&R presenteert SuperTrak welke verticaal gemonteerd kan worden

B&R presenteert SuperTrak welke verticaal gemonteerd kan worden

Het tracksysteem SuperTrak van B&R is vanaf nu beschikbaar als variant welke verticaal gemonteerd kan worden. Hierdoor kan de output per vierkante meter vloeroppervlakte verder geoptimaliseerd worden. Indien producten alleen aan de bovenzijde van de SuperTrak vervoerd worden, wordt het gewicht niet magnetisch gedragen. In plaats daarvan wordt het gewicht rechtstreeks op de rollen van de SuperTrak overgedragen. Dit zorgt ervoor dat de shuttles een veel hoger laadvermogen hebben.

De vermogenselektronica van de SuperTrak is verplaatst, zodat de SuperTrak bij verticale plaatsing nu eenvoudig vanaf de voorkant toegankelijk is. De verbindingen tussen SuperTrak segmenten zijn versterkt om zo mechanische stijfheid, maximale stabiliteit en betrouwbaarheid in de verticale richting te garanderen.

Verhoogde output

De onafhankelijk bestuurde SuperTrak shuttles kunnen onafhankelijk worden geplaatst om producten van verschillende afmetingen te groeperen. Zo kunnen verschillende dranken of verpakte goederen gecombineerd worden in één pakket. Door de SuperTrak verticaal te monteren kan dit proces op ongeveer de helft van het vloeroppervlak worden gerealiseerd. Dit geeft een significante toename van de output per vierkant meter.

Flexibiliteit, precisie en hoog laadvermogen

SuperTrak van B&R maakt geavanceerde productieconcepten mogelijk die flexibel en efficiënte productie leveren bij elke batchgrootte. SuperTrak is speciaal ontwikkeld voor 24/7 gebruik in een zware, industriële omgeving. Het systeem is betrouwbaar en veilig. Segmenten en shuttles kunnen eenvoudig verwisseld worden, waarbij het niet nodig is de baan te demonteren. Stilstand door mechanische omschakeling wordt geheel of grotendeels geëlimineerd. De Overall Equipment Effectiveness (OEE) van het hele systeem neemt hierdoor toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.