Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

Cebeo neemt Electro Meers over

Persbericht-Cebeo

17 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Cebeo, de toonaangevende Belgische distributeur van elektrisch materiaal, is verheugd te kunnen aankondigen dat het een overeenkomst heeft bereikt om de activiteiten van Electro Meers, gevestigd in Heusden-Zolder, over te nemen vanaf 1 april 2022.

De activiteit van Electro Meers is goed voor een jaaromzet van ongeveer 4 miljoen euro. De vier medewerkers van Electro Meers treden in dienst bij Cebeo. Dankzij dit nieuwe filiaal in Heusden-Zolder breidt Cebeo zijn aanwezigheid in de provincie Limburg uit tot zes verkoopfilialen – naast Genk, Ham, Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren.

Over Electro Meers

Electro Meers is een distributiebedrijf van elektrotechnisch materiaal gevestigd in Heusden-Zolder. Het werd 33 jaar geleden opgericht door Marc Meers, en is gespecialiseerd in elektrotechnisch materiaal, verlichting en services voor residentiële, industriële en particuliere toepassingen. Met hun team van vier professionals, heeft dit bedrijf een sterke lokale verankering en heeft het de afgelopen jaren een mooi organisch groeitraject afgelegd.

Over Cebeo

Cebeo, opgericht in 1922 en lid van de Sonepar Groep, is de Belgische leider in de distributie van elektrisch materiaal, oplossingen en aanverwante diensten voor professionals. Met een omzet van bijna 700 miljoen euro, en met zijn 1100 medewerkers en 55 vestigingen investeert Cebeo voortdurend om zijn klanten de beste diensten te bieden op het vlak van logistiek, technische ondersteuning en digitalisering.

Over Sonepar

Sonepar is een onafhankelijk familiebedrijf dat wereldwijd marktleider is in B-to-B distributie van elektrische producten, oplossingen en aanverwante diensten. Via een dicht netwerk van 100 merken in 40 landen beschikt de groep over een ambitieuze transformatieagenda om de eerste wereldwijde B-to-B elektrische distributeur te worden die alle klanten een volledig gedigitaliseerde en gesynchroniseerde omnichannel-ervaring biedt. Dankzij

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details