NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
CET Motoren heet voortaan ERIKS

CET Motoren heet voortaan ERIKS

Vanaf 1 december 2019 heeft CET Motoren nv in Moorsele haar naam gewijzigd in ERIKS nv. CET Motoren is reeds meer dan 6 jaar onderdeel van de ERIKS groep maar heeft tot op heden altijd onder haar eigen naam blijven opereren. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming met als doel nog meer naamsbekendheid te generen en is erop gericht om de duurzame groeistrategie van ERIKS te waarborgen. Een nieuwe naam zal zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf, wat resulteert in een verhoging van haar toegevoegde waarde. Door deze integratie voldoet ERIKS aan een belangrijke wens van haar klanten. 

CET Motoren, een familiebedrijf opgericht door Georges Theys in 1912, kent een rijke geschiedenis als specialist in aandrijftechniek, met name verkoop en herstelling van elektrische motoren, reductiekasten, frequentiesturingen, softstarters en pompen.

CET Motoren zal geïntegreerd worden binnen ERIKS als onderdeel van de Business Unit Power Transmission, die bestaat uit de productgroepen lagers, open drives (mechanische aandrijftechniek), motoren, reductoren en frequentiesturingen en pneumatiek. De reeds sterke synergie tussen deze productgroepen en de andere productdivisies zorgt ervoor dat ERIKS haar klanten snel, betrouwbaar en met kennis van zaken kan bedienen.

De ERIKS groep heeft momenteel meer dan 340 vestigingen in 18 verschillende landen in West-Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië en opereert met meer dan 7.500 medewerkers wereldwijd. ERIKS is een ervaren multi-productspecialist en biedt naast een breed gamma aan hoogwaardige werktuigbouwkundige componenten, ook technische en logistieke oplossingen aan haar klanten in alle takken van de industrie. Het doel van ERIKS is om daarmee haar klanten doeltreffender en efficiënter te maken, kostenbesparingen bij hen te realiseren en productieprocessen te optimaliseren. Samen met haar klanten maakt ERIKS bedrijven meer succesvol door ze maatwerkoplossingen te bieden: een uitgebreid productengamma, technische ondersteuning & kennis en een verlaging van de TCO.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.