CLS iMation: de toekomst van intelligente logistiek

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
CLS iMation: de toekomst van intelligente logistiek

CLS iMation: de toekomst van intelligente logistiek

Blijf competitief, vandaag én in de toekomst

Intralogistieke automatisering geeft steeds meer vorm aan de toekomst van Industrie 4.0. Het optimaliseren van logistieke processen in een complexe en steeds veranderende omgeving is uiteraard essentieel om de efficiëntie, productiviteit en omzet te verhogen. Maar het is ook noodzakelijk over de juiste vaardigheden te beschikken om het nieuwe potentieel dat automatisering biedt optimaal in te zetten. Hoe kan CLS iMation u helpen om dit doel te bereiken?

Oplossingen aangepast aan de behoeften van de klant

In dit delicate innovatieproces speelt CLS iMation, de CLS-afdeling die zich bezighoudt met intelligente oplossingen voor logistieke automatisering, de sleutelrol van adviseur. Dankzij een gedifferentieerd pakket wordt aan elke toepassingsbehoefte voldaan. Zo wordt de automatisering naar een hoger niveau getild.

Dankzij CLS iMation bent u dus in staat uw logistieke processen radicaal te veranderen.

Om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van elke sector, biedt het team van gespecialiseerde ingenieurs van de afdeling gepersonaliseerd advies van hoog niveau via een aanpak in 5 stappen. Het doel is duidelijk: de klanten te helpen de meest geschikte oplossingen te kiezen.

– Elke industriële context vereist een analyse op maat. Het team van CLS iMation voert samen met de klant een grondige haalbaarheidsstudie uit, met inbegrip van een voorafgaande analyse van de productie-installatie van de klant.

Modulariteit en veelzijdigheid behoren tot de belangrijkste sterke punten van de oplossingen van CLS iMation. Het team zal de gedetailleerde analyse uitvoeren dat de toegevoegde waarde van een geautomatiseerd én aanpasbaar systeem benadrukt.

– De ontwikkeling en inbedrijfstelling van de geautomatiseerde machine is gegarandeerd binnen een kort tijdsbestek. Het volledige geïnstalleerde systeem wordt door de klant getest, waarbij de conformiteit van de stromen, de interfaces met andere mogelijke systemen en de conformiteit met het geplande project worden gecheckt.

– De volgende fase, de opleiding van de werknemers, mag niet worden verwaarloosd. De machines zijn uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien zullen korte opleidingssessies worden aangeboden om de werknemers op te leiden.

– Ten slotte zal het iMation-team van CLS zorgen voor ondersteuning, onderhoud en herstel gedurende de hele levenscyclus van de systemen.

Aangepast aan elke industriële context

CLS iMation beantwoordt aan de complexe eisen van moderne magazijnen in elke industriële context: van geautomatiseerde magazijnen die snel kunnen inspelen op de bevoorradingsbehoeften en tegelijk het aantal beheersfouten kunnen beperken, over Agilox intelligent geleide voertuigen die rechtstreeks kunnen communiceren met productiesystemen en productielijnmachines zonder de bestaande architectuur te verstoren, tot interactie met COBOT‘s, collaboratieve robots die zijn ontworpen om steeds preciezere maar laagwaardige taken te automatiseren. Zelfsturende trolleys op basis van magnetische geleiding en simultane lokalisatie (SLAM)-systemen en LGV’s maken een volledige automatisering van het einde van de lijn mogelijk. Om een echt geïntegreerd aanbod te vervolledigen, is het iDAC-systeem (geavanceerde digitale integratie) van CLS een innovatief systeem dat in staat is de werking van machines in logistieke processen te controleren en te zorgen voor de optimalisering van industriële processen.

Klik hier voor meer info én voor een gratis consultancy

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.