NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
CP 931 voor op de DIN-rail

CP 931 voor op de DIN-rail

De nieuwe CPU-unit van SIGMATEK, de CP 931, is uitgerust met een bijzonder krachtige, energie besparende Intel® Core i3 Tiger Lake-processor. In combinatie met het “lean” Salamander 4 real-time besturingssysteem is de CPU-unit de juiste keuze voor complexe en zeer snelle besturings-, regel- en bewegingstaken.

 4 GB LPDDR4 RAM, 1 MB MRAM, een M.2 SATA SSD (128 GB) en real-time clock (RTC) zijn standaard geïntegreerd. Dankzij de robuuste technologie kan de CPU ook worden gebruikt voor veeleisende industriële toepassingen.

 Talrijke interfaces zijn gemakkelijk toegankelijk: 2x Gbit-Ethernet, 2x Industrial Ethernet VARAN, 1x CAN, 2x USB 3.2 type-A, 1x USB 3.2 type-C host en 1x DisplayPort 1.4a. Het OPC UA-protocol garandeert platform onafhankelijke communicatie tussen de CPU-unit en externe deelnemers.

 De CP 931 heeft twee 7-segments displays, 14 status-LED’s voor het aflezen van de werkelijke bedrijfsstatus en Set- en Reset-knoppen. Dankzij fanless koeling en een lange batterijduur is de CPU zeer onderhoudsarm.  S-DIAS I/O-modules kunnen via de businterface aan de zijkant rechtstreeks op de CP 931 worden aangesloten. Zoals alle automatiseringscomponenten van SIGMATEK worden projecten comfortabel en flexibel ontwikkeld en geprogrammeerd met behulp van de objectgeoriënteerde software engineeringtool LASAL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.