NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
De Hoogwaardige Bladder Accumulator High Pressure (EHV) Serie van Parker Hannifin

De Hoogwaardige Bladder Accumulator High Pressure (EHV) Serie van Parker Hannifin

De EHV-serie van Parker Hannifin, een gevestigde leider in motion and control technologieën, blijft een betrouwbare keuze binnen de industrie. Deze bladder accumulators zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de industriële energie-, marine- en mobiele markten.

Zowel in koolstof- als roestvrij staal verkrijgbaar, omvat de EHV-serie een breed drukbereik van 70 tot 690 bar en een inhoud van 0.2 tot 57 liter. Elk model bestaat uit een gesmede stalen schaal, een rubberen membraan en een O-ring vloeistofpoortmontage, wat getuigt van de robuustheid en veelzijdigheid van de producten.

Binnen de EHV-serie zijn er twee subseries: de EHVF, uitgerust met een Flanged SAE Fluid Port, en de EHVDA, ontworpen voor hoge doorstroomsnelheden. Deze subseries zijn ontwikkeld om specifieke behoeften binnen de markten te bedienen, waardoor de EHV-serie een nog breder toepassingsgebied krijgt.

Naast de hoogwaardige accumulators biedt Parker Hannifin een volledig assortiment accessoires en onderhoudsapparatuur, waaronder veiligheidsblokken, oplaadsets, beugels en klemmen, adapters en afdichtingen. Deze aanvullende producten zorgen ervoor dat klanten hun systemen optimaal kunnen inzetten en onderhouden, wat de levensduur van de apparatuur verlengt en de totale eigendomskosten verlaagt.

Met zijn brede scala aan toepassingen en zijn robuuste, veelzijdige ontwerp blijft de EHV-serie van Parker Hannifin een belangrijke speler in de technologie van bladder accumulators. Het is ontworpen om de industriële energie-, marine- en mobiele markten te ondersteunen en te verbeteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.