NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Ontdek de nieuwe gelanceerde Gigabit Ethernet-switches van Red Lion!

Ontdek de nieuwe gelanceerde Gigabit Ethernet-switches van Red Lion!

De N-Tron®-serie NT5000 Gigabit industriële switches zetten een nieuwe standaard voor prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, met beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om netwerken verbonden en beveiligd te houden

Red Lion, de fabrikant van innovatieve technologieën die industriële organisaties in staat stellen om toegang te krijgen tot hun data, deze te verbinden en te visualiseren, introduceert de N-Tron®-serie NT5000 Gigabit Managed Layer 2 Ethernet-switches. Voor industrieën over de hele wereld die hun activiteiten digitaal transformeren en optimaliseren, is betrouwbare en veilige netwerktoegang absoluut cruciaal. NT5000-switches en hun Gigabitsnelheid zijn ontworpen om de netwerkbeveiliging en betrouwbaarheid te verbeteren voor industriële organisaties van iedere omvang en in iedere omgeving.

De NT5000 maximaliseert de operationele prestaties en systeem-uptime door middel van naadloze integratie, geavanceerd beheer en diagnostische mogelijkheden, netwerkredundantie en gelaagde beveiliging. De switches helpen organisaties te voldoen aan de behoeften aan betrouwbare communicatie voor zowel informatietechnologie- en operationele technologie-toepassingen.

“Een duidelijk, uitgebreid en snel netwerkbeheer is essentieel voor organisaties om maximale uptime te realiseren”, zegt Diane Davis, director product management netwerken, bij Red Lion. “De gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface van de NT5000 bevat een logische weergave van actieve poorten, power supply, temperatuur en contact relay status van de switch en kleurgecodeerde weergave voor poortverkeer en events waarmee beheerders mogelijke netwerkverstoringen in real-time kunnen identificeren en verhelpen. Hierdoor wordt de Total Cost of Ownership (TCO) verder verlaagd.”

De NT5000-switches zijn verkrijgbaar in configuraties met 6, 8, 10, 16 en 18 poorten in volledig koper of een combinatie van koper en glasvezel zodat voldaan kan worden aan specifieke installatievereisten. Met een duurzame, metalen behuizing en een breed temperatuurbereik is de NT5000 een compacte oplossing voor betrouwbare werking in veeleisende industriële omgevingen, waaronder fabrieksautomatisering, Robotica, Voedingsmiddelen- en drankenindustrie, Olie- en Gas, scheepvaart en spoorwegen.

Gestroomlijnde installatie

Het configureren van switches kan een complex en tijdrovend proces zijn. De NT5000 is ontworpen voor snelle en gemakkelijke implementatie direct uit de doos. De moderne, grafische gebruikersinterface bevat een configuratie-wizard die gebruikers door de eerste installatie leidt.

Gelaagde beveiliging

De huidige Cybersecurity-bedreigingen kunnen ernstige gevolgen hebben. Niet iedere switch die op de markt beschikbaar is, beschikt over de gelaagde netwerkbeveiliging om onbevoegde toegang te voorkomen. De NT5000 daarentegen beschikt over wachtwoordversleuteling, gebruikerstoegang op meerdere niveaus en MAC-beveiliging, IEEE 802.1X met RADIUS-authenticatie op afstand en meer. Beheerders kunnen de event- en syslog bekijken om de status van het netwerk in realtime te bekijken en meldingen te ontvangen over toegangspogingen of configuratiewijzigingen. De switch kan worden ingesteld om gebruikers- of poortreferenties automatisch uit te schakelen na mislukte toegangspogingen.

Geavanceerde diagnostiek en beheer
De NT5000 beschikt verder over:
– Grafische dashboards
– N-Ring TM auto-member
– Port mirorring
– Kabeldiagnostiek
– STP/RSTP/MSTP
– IGMP v1/v2/v3
– SNMP v1/v2/v3
– NTP, LLDP en LACP
– Fast boot, waardoor verkeer in minder dan 20 seconden kan passeren
– Brede schok- en trillingstolerantie
– Uitgebreide compliance-certificeringen, waaronder productveiligheid (UL/CUL): voor gebruik op normale en gevaarlijke locaties; Emissies/immuniteit: FCC/ICES/CE, ATEX/IECEx; Maritiem: ABS, Rail: EN 50155, EN 50121, EN 61373, UKCA

Bezoek redlion.net/NT5000 voor meer informatie over de Red Lion N-Tron Series NT5000. Hier kunt u ook modelspecificaties bekijken. Ga voor meer informatie over Red Lion naar www.redlion.net.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.