Economisch, ecologisch en efficiënt met perslucht - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Economisch, ecologisch en efficiënt met perslucht

Economisch, ecologisch en efficiënt met perslucht

Tegenwoordig wordt alles gemeten, gecontroleerd of bewaakt. Behalve perslucht dan. Hoewel de benodigde meetapparatuur al lang beschikbaar is, gebeurt het in de praktijk nog vrij weinig. Opmerkelijk want perslucht leent zich bij uitstek voor besparingen. Met zijn breed gamma aan hightech meetinstrumenten is BEKO Technologies de perfecte partner om u dat potentieel te laten ontgrendelen en de toekomst van uw bedrijf te waarborgen.

Gaat het niet om de buitentemperatuur, dan gaat het wel om het stroomverbruik, hoeveel mensen uw profiel hebben bekeken, hoeveel e-mails u hebt ontvangen (en niet gelezen!), of het aantal kilometers file per dag op onze snelwegen. Noem een onderwerp of grootheid en het wordt gemeten. Iets meten is een middel om inzicht te verkrijgen met als doel bijvoorbeeld energie te besparen, een kostprijs te bepalen, of om simpelweg het verbruik te kennen en een proces efficiënter te maken. Een analyse maken is alleen mogelijk wanneer de gemeten gegevens over een bepaalde periode beschikbaar zijn. 

BEKO Technologies B.V.

Het productenpakket METPOINT® bevat onder andere flowmeters, drukdauwpunt sensoren, druksensoren en olierestdamp meetapparatuur.

Enorm potentieel voor energiebesparing
In een persluchtinstallatie is veel winst te behalen door te meten. Meetapparatuur voor de persluchtindustrie is al lang beschikbaar, maar deze wordt niet of nauwelijks toegepast. Dat is erg vreemd, omdat hier juist een enorm potentieel ligt om energie te besparen en het proces economischer en efficiënter te maken. Ieder bedrijf kan vrij eenvoudig kosten besparen wanneer het duidelijk is waar de verborgen kosten zich bevinden. Meetinstrumenten leggen de pijnpunten bloot.

BEKO Technologies B.V.

Door deze meetinstrumenten op de bijbehorende datalogger aan te sluiten worden de gemeten gegevens continu geregistreerd, weergegeven en geanalyseerd.

Hightech meetinstrumenten om procesefficiëntie te verhogen
BEKO Technologies B.V. heeft een breed programma aan hightech meetinstrumenten die een grote hoeveelheid aan data in beeld brengen en registreren, hetgeen het verbeteren van het productieproces faciliteert. Het productenpakket METPOINT® bevat onder andere flowmeters, drukdauwpunt sensoren, druksensoren en olierestdamp meetapparatuur. Door deze meetinstrumenten op de bijbehorende datalogger aan te sluiten worden de gemeten gegevens continu geregistreerd, weergegeven en geanalyseerd. Overal ter wereld en in talloze industrieën wordt de meetapparatuur van BEKO Technologies ingezet om procesefficiëntie te verhogen, bedrijfskosten te verlagen en kwaliteit te verbeteren. Met de meettechniek en expertise van BEKO Technologies bent u in staat om de data uit het verleden vandaag te gebruiken om de toekomst van uw bedrijf te waarborgen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.