Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Services & Solutions

Een machinebouwer die 100% op maat van uw business werkt

machinebouwers—bericht—IA

30 maart 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

We ontwerpen en bouwen een machine op uw maat. Van het eerste idee tot de training op de werkvloer: wij nemen de lead in het hele traject. Zo krijgt u precies wat u had vooropgesteld in uw business case: een machine die u helpt om sneller, beter en/of efficiënter te werken. Een investering die maximaal rendeert.

Hoe laten wij als machinebouwer uw toekomstige machine 100% renderen?

 • Wij beseffen dat een nieuwe machine tot het hart van uw productieproces hoort. Dat het een investering is waarvan u de pro’s en contra’s nauwgezet afweegt. En dat alles vertrekt vanuit een sterke business case. Onze hele manier van werken is afgestemd om samen met u die doelen te behalen.
 • Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we thuis in een brede waaier van industrieën en ontwikkelen en bouwen we machines voor elk type bedrijf van kmo tot grote multinational. Van de farmaceutische tot de automotive industrie.
 • We denken mee vanuit uw business case. Want de beste oplossing moet zowel technisch als zakelijk goed zijn. Zo garanderen we dat uw investering maximaal rendeert.
 • We nemen het hele traject voor onze rekening. Van ontwikkeling en samenbouw tot en met de oplevering bij u in productie. Zo heeft u een aansprekingspunt gedurende het gehele project.
 • We hebben een brede waaier aan competenties in eigen huis. Daarvoor rekenen we op ons team van mechanische en elektrische ontwikkelaars. Software engineers, CNC-frezers, lassers, maar ook mechanische en elektrische monteurs. Zo houden we 100% controle over planning en kwaliteit.
 • Elk project volgt een vast stappenplan. Een structuur die na honderden projecten helemaal op punt staat. Zo kunnen we het totaalplaatje vooraf goed inschatten en tijdens het traject het overzicht bewaren.
 • Eén vaste project manager leidt uw project in goede banen. Hij neemt de lead in het machineontwerp, houdt de vaart erin, bewaakt deadlines en budgetten… Zo heeft u één aanspreekpunt.
 • Een nieuwe machine bouwen, is voor ons meer dan assembleren en opleveren. We schenken veel aandacht aan de tech transfer. Zodat uw operatoren helemaal vertrouwd geraken met de werking. Dat uw technische mensen in staat zijn om zelf het onderhoud uit te voeren of aanpassingen door te voeren. Door middel van training en goede technische documentatie wordt het helemaal úw machine.
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details