Eindelijk terug een verpakkingsfeest in Mechelen - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Eindelijk terug een verpakkingsfeest in Mechelen

Eindelijk terug een verpakkingsfeest in Mechelen

Na een jaar niet op de kalender te hebben gestaan wegens corona, vond op 27 & 28 oktober 2021 Empack opnieuw plaats in de Nekkerhal te Mechelen. Als enige professionele verpakkingsevent in België is Empack het event voor iedereen die dag in, dag uit packaging ademt. Meer dan 140 exposanten & partners en bijna 3300 professionals uit de sector zorgden ervoor dat Empack na deze moeilijke periode een succes is geworden. Bekijk hier de video en de foto’s om de sfeer (opnieuw) op te snuiven.

Award uitreikingen

Op woensdag 27 oktober, op het einde van de eerste beursdag werden de allereerste Verpakking & Label Magazine Awards uitgereikt. Met die prijzen worden Belgische bedrijven gelauwerd die ieder op hun terrein een belangrijke verpakkingsinnovatie hebben gelanceerd. In de categorie verpakkingen & verpakkingsmaterialen nam FrieslandCampina de prijs in ontvangst en in de categorie verpakkingsmachines ging Engilico met de prijs naar huis.

Tijdens de netwerkdrink werden bovendien ook 2 Empack Innovation Awards (jury & publiek) uitgereikt. De publieksprijs werd uitgereikt aan Autajon Labels Belgium en de juryprijs aan Houweling Group. Proficiat aan alle verdiende winnaars!

Drukbezochte seminaries & workshops

Meer dan 350 bezoekers volgden één of meerdere seminaries en/of workshops tijdens beide beursdagen. Het seminarieprogramma met maar liefst +20 sprekers omtrent ‘duurzaamheid’, ‘digitalisatie en ‘design’ in samenwerking met diverse partners en federaties zoals OVAM, Carrefour, Mooimakers,… werd dus duidelijk gesmaakt!

Save the date – 2022, een jaar vol nieuwe initiatieven

• NEW: Op 19 mei 2022 vindt de eerste editie van ‘Empack Namur – la journée de l’emballage’ plaats in Namur Expo. Het eendaags netwerkevent voor de packaging community in Wallonië. Meer info op www.empack-namur.be.

• NEW: Op 14 & 15 september 2022 lanceren we in Flanders Expo (Hal 1) een eerste editie van Empack Gent met focus op de voedingsindustrie in Vlaanderen. Deze nieuwe editie vindt gelijktijdig plaats met Transport & Logistics.

• Op 25 & 26 oktober 2023 is de Nekkerhal-Brussels North opnieuw het decor voor Empack Mechelen met een speciale focus op Packaging Innovations.

Meer info

U wil meer informatie over deelnemen één van de volgende edities in 2022 of 2023? Bekijk hier de grondplannen (Namen 2022 | Gent 2022 | Mechelen 2023) en neem contact op met Philippe Van Dyck voor meer informatie: (0)3 280 53 27 of via [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.