NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Groot nieuws bij VDP Industries, PM Solutions en E2S

Groot nieuws bij VDP Industries, PM Solutions en E2S

Masters of Industry

Bij snel evolueren en uitbreiden, hoort een nieuwe en overkoepelende naam. Vanaf heden horen VDP Industries, PM Solutions en E2S tot eenzelfde groep: Masters of Industry. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie en door ze samen te brengen, versterken ze elkaar. Met een efficiënte dienstverlening van A tot Z kunnen wij u nóg beter helpen. 

Ontbijtsessie

Wij willen deze nieuwe stap in ons verhaal samen met u vieren en nodigen u persoonlijk uit voor een lekker ontbijt waarbij we u Masters of Industry voorstellen en een rondleiding door de verschillende afdelingen voorzien met onder andere demo’s, voorstellingen van onze partners enzovoort. Uiteraard is er ook tijd voor een gezellige babbel. 

  • Wanneer? Een vrijdagmorgen van 8u30-11u00 (Vanaf 20/01/2023)
  • Waar? Venecoweg 25, 9810 Nazareth
  • Hoe? Een exacte datum wordt afgesproken na inschrijving

Interesse? 

Zin in een lekker en informatief ontbijt?
Super, wij kijken er alvast naar uit om u te ontmoeten! 

Maak kennis met onze technische expertise

Analyse & Metingen
Bij Masters of Industry zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van metingen op roterende machines en hun besturingen. Ook het diepgaand analyseren van deze metingen behoort tot onze expertise.

Onderhoud & herstellingen
Onderhoud op en herstelling van roterende machines zoals elektromotoren en tandwielkasten zitten in het DNA van Masters of Industry. Ons doel is onze klanten maximaal te ontzorgen, van aan de PLC tot aan de draaiende as van de roterende machine. 

Retrofit
Vaak is een machine mechanisch nog volledig in orde, maar is de elektronica verouderd. In dat geval is het interessant om de machine elektrisch te retrofitten.

Automatisatie & Upgrade
Door het automatiseren en upgraden van bestaande machines is het perfect mogelijk om opnieuw over een moderne machine te beschikken die voldoet aan de noden van vandaag én morgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.