Helder en duidelijk zichtbaar uit elke hoek: - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Helder en duidelijk zichtbaar uit elke hoek:

Helder en duidelijk zichtbaar uit elke hoek:

Spiegelzwaailampen worden tegenwoordig op grote schaal gebruikt – bij de ingang van ondergrondse garages of toegangspoorten, op fabrieksterreinen, in de machine- en installatiebouw of als klassiek waarschuwingslicht. WERMA breidt daarom het bestaande assortiment uit met de krachtige, energie-efficiënte en duurzame 883 LED-zwaailamp.

De nieuwe LED-zwaailamp 883 overtuigt door zijn duurzaamheid, energie-efficiëntie en lichtsterkte.

Deze signaallamp maakt indruk dankzij het modern design en de hoge lichtintensiteit. Bovendien maakt de hoogwaardige behuizing met beschermingsklasse IP 65 gebruik buitenshuis mogelijk.

Waarom kiezen voor een zwaailamp met LED?

De nieuwe 883 LED-spiegelzwaailamp vult het bestaande WERMA-productassortiment perfect aan: Hij overtuigt door zijn strakke, eenvoudige en functionele design en ook door zijn energiebesparende, milieuvriendelijke en duurzame LED-lichtbron. De nieuwe LED-lampen zorgen voor een aandachttrekkende signalering over grotere afstanden en verspreiden het licht over een bereik van 360 graden. De draaiende spiegel binnenin geeft de toeschouwer bijna de indruk van een flitslamp.

Waar worden LED-zwaailampen gebruikt?

Gewoonlijk wordt de signaallamp 883 gebruikt om buitenshuis waarschuwingen te geven, bijvoorbeeld bij een poort of een slagboom. Dankzij de extreem heldere LED-technologie in de zwaailamp is de zichtbaarheid zelfs bij direct zonlicht gegarandeerd.

Ook bij gebruik binnen het gebouw, in de omgeving van grote machines of omvangrijke installaties, is het signaaleffect extreem zichtbaar en wordt het versterkt door de weerkaatsingen op muren of oppervlakken. Een statusverandering kan dus ook worden opgemerkt als men niet direct in de signaallamp kijkt.

De LED lamp 884 is een variant op de spiegelzwaailamp maar dan met speciale Fresnel-lenzen, zoals die in lichtmasten worden gebruikt. Deze karakteristieke lenzen trekken door lichtbundeling maximale aandacht en zijn ook over grote afstanden en bij slecht zicht zeer goed te zien.

Hoe wordt de LED zwaailamp voor draaibare spiegels gemonteerd?

De LED-spiegelzwaailamp 883 is eenvoudig op een hek of op een beugel te monteren. De typisch eenvoudige WERMA aansluiting is ook bij deze  nieuwe signaallamp gewaarborgd.

Om vandalisme of onopzettelijke beschadiging van de lamp te voorkomen, kan een robuust beschermrooster van roestvrij staal worden aangebracht. Deze bescherming kan gemakkelijk gemonteerd worden.

Waar een krachtige en duurzame signalering nodig is, is de 883 LED-zwaailamp een geschikte oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.